חדר ילדים - תמחור

• הוסף לסימניות
לפי מה לתמחר?
היא רוצה תכניות לנגר
מדובר בחדרון קטנטןןןןןן
שהיא רוצה להפוך לחדר לביתה
מכיון שהוא ממש קטן
צריך לתכנן לבד את כל הריהוט...
אין לי מושג כמה זמן ייקח לי התכניות
(זה פעם ראשונה שאני לוקחת עבודה מסוג זה)

• הוסף לסימניות
קחי רק בחשבון שדווקא שטחים קטנים דורשים ממך בד"כ יותר עבודה...
אפשר וכדאי לפרט מה המחיר כולל בבסיס (סקיצות תכנוניות, בחירת חומר/ צבע, מכרז נגרים)
ומה יהיה בתמחור נפרד לבחירתה (הדמיה, סטיילינג)

• הוסף לסימניות
אני גם לא רוצה יקר מידי
אבל אני כן רוצה לעת כמה אנשים משלמים על זה?

• הוסף לסימניות
אני הייתי לוקחת מחיר רגיל.ודוקא לא מורידה כי המקום קטן. הפוך! כמו שכתבה לימונית. ככל שהמקום קטן כף דורש יותר עבודה..
ו-1000 ש"ח רחלה,בשביל משהי שרק מתחילה זה בסדר.
אבל שוב, כמה רהוט צריך לשים שם? אם זה לעצב רק ארון ו/או מכתביה/מדפים. אז סביר.
אם החדר ממש צורך הרבה רהוט,אז אפשר לקחת יותר. אבל bar כותבת שהיא לא רוצה יקר מידי.
ואם אין הרבה רהוט וזו פעם ראשונה.אז סביר בהחלט.

bar אם את בכל אופן מתלבטת. אולי תעלי כאן את מידות החדר ודרישת לקוח. בודאי שהמחיר לא כולל הום סטיילינג. שזה אומנות בפני עצמה...

• הוסף לסימניות
ככל שהחדר קטו הוא דורש יותר מיומנות וחשיבה מחוץ לקופסא -כך שזה אתגר לא קטן אבל כמו שכתבו פה השאלה מה הדרישות של הלקוח ומה רצונותיו לחדר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה