חדר ילדים

• הוסף לסימניות
תנו חו"ד
נעשה בזיברש + רקע בפוטושופ

קבצים מצורפים

• חדר לתאומים.jpg
    KB 946.9 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נחמד, אהבתי את הדובי

• הוסף לסימניות
וואה וואה, ילדים מלחיצים..
החדר נותן הרגשה של ריקות כזאת.
קיצר, ביצועים יפים, אבל את התוצאה לא הכי אהבתי.. :/

• הוסף לסימניות
יפה אבל,
המזרן לא מדי הרבה יוצא מהמיטה?

• הוסף לסימניות
הדובי הצעצועים והחדר מקסימים. קצת מרתיע אותי הפנים של הילדים, הייתי עושה אותם פחות ריאליסטי, כי בגלל שזה תלת מימד זה מלחיץ, שאלו אנשים עם פנים של בובה.
הפנים עצמם יפות, ובטוח זה הרבה עבודה, רק הרושם הכללי ביחד עם הגוף מבהיל.

• הוסף לסימניות
הצעצועים מקסימים. גם הגוון של הלול. המזרן נראה כאילו הוא חותך את הקרשים של הלול, מה שבעצם שגוי, כי בעצם קרשי הלול מועכים את המזרן. (אין לי דרך אחרת להגדיר את זה. מצטערת)
הרגליים של הילד על השטיח קטנות מדי לגופו. נראה לי שאם תשני אותן, כבר הציור יראה טוב יותר

• הוסף לסימניות
מושקע מאוד!
שעות.....עבודה!!!
ממש חמוד.
חסר לי משהו בין המדף לקיר.
כלומר-צל נופל \זויות שעליהם ניתפסים המדפים,(יש צל יפה-אך רק מהחפצים)
יש לי תחושה שהמדף באויר.
ואגב,הפנים של הילדון שיושב מתוקות במיוחד(ולא מפחידות-לדעתי-כלל!)

• הוסף לסימניות
בתור תלתיסת אני אומר לכם שזה מאוד מאוד יפה ומושקע ובאמת הרבה שעות עבודה.

• הוסף לסימניות
זה מיוחד. עבודת נמלים ממש.
רואים איך חשבת על כל פרט מהקישוא שבבגד עד הקישוט שבקיר.
כל הכבוד!

(רק לי השטיח נראה מרחף? ועוד משה: למה כובע חורפי ומחמם בבית?)

זה מקסים.

• הוסף לסימניות
משהו משהו...!
אכן יש הרבה מה להעריך בעבודה זו, וכן כדאי לשים לב להערות הבונות.
מנסיון זה נותן התקדמות מטאורית.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;661780:
(רק לי השטיח נראה מרחף? ועוד משה: למה כובע חורפי ומחמם בבית?)

זה מקסים.

אם תמשיכי אם רגלי הלול תראי אכן שהריצפה אמורה להיות מתחת לשטיח.
ולכן השטיח מרחף.

הטקסטורה על הקיר יפיפיה-איך עשית אותה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה