למסירה חדר כושר לגברים חדש בבני ברק.

• פותח הנושא byby
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מועדון הכושר החדש והמפואר שנפתח לפני חצי שנה במגדלי קונקורד בבני ברק החליטו לפתוח שעות נפרדות לגברים.
בשלב ראשוני הם פותחים בימי ראשון שלישי וחמישי מ 22:00 עד 24:00.
לאחר הרישום הראשוני הם יראו אם יוסיפו עוד שעות.
אפשר להתוכח איתם על המחיר הם זולים יחסית.
הטלפון שלהם *2561.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מתחיל בשלישי הקרוב.
יש להם מבצעים עכשיו...

• הוסף לסימניות
מתחיל בשלישי הקרוב.
יש להם מבצעים עכשיו...
תגיד אתה משווק שלהם?? אז תגיד!!
למה לא פותחים בשעות יותר טובות נגיד מ2 לפנות בוקר עד 5 בבוקר??....

• הוסף לסימניות
אני לא משווק שלהם.
אני פשוט מעונין שהם יפתחו עוד שעות אולי צהרים,וזה תלוי בביקוש.

• הוסף לסימניות
אם אתה רוצה שזה יקרה אז שאף אחד לא ירשם עכשו אלא כשיתנו לנו שעות נורמליות כמו של בני אדם ולא של סודנים!!

• הוסף לסימניות
א.הגישה שלך לא הוכיחה את עצמה כרגע אין שום חדר כושר נפרד בב"ב והסביבה.
ב.כנראה שיש אנשים שנוח להם נבוא בעשר בלילה להתאמן המציאות היא שנרשמו, ושכל יום יש שם אנשים.
עדיף לפתוח בדיאלוג מללכת אם ראש בקיר.

• הוסף לסימניות
א. אתה יודע שזה לא נכון עובדתית
ב. בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני הייתי במכון אחר בב"ב במשך תקופה בשעות הצהריים והפסקתי היות והשעות לא התאימו לי.
עכשיו אני קורא לראשונה שיש פעילות בשעות הערב המאוחרות ואני חושב על זה ממש ברצינות!

• הוסף לסימניות
דוקא אני מחפש שעות הצהרים.
תוכל להמליץ לי על המקום שהיית בו?

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל קצת יותר פרטים על המכון הזה ומה הוא מציע?

• הוסף לסימניות
תתקשר אליהם הם יגידו לך הכל אפשר לבוא לראות ואימון ראשון חינם.

• הוסף לסימניות
צרות של עשירים,
כי עכשיו אפי' שעות כאלו אין בנמצא...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה