כל החדרים משופצים וחדשיםשלום לכולן
האם מישהי התנסתה לאחרונה בחדרים הלא משופצים של אם וילד?
אני רוצה לנסוע שבוע הבא,
ואין חדרים משופצים.
תודה
גם במשודרגים מקלחון ולא אמבטיה.בחדרים הישנים אין אמבטיה, רק מקלחון שהוא יותר ישן
אני ממליצהאני הייתי תמיד רק באם וילד
וכעת בא לי ללכת לטלז סטון.
מה אומרות?מומלץ?
או שעדיף לבני ברקית ללכת לאם וילד וחבל על המאמץ לנסוע מחוץ לעיר.
מגיעות לשם המון יולדות מב"בוכעת בא לי ללכת לטלז סטון.
מה אומרות?מומלץ?
או שעדיף לבני ברקית ללכת לאם וילד וחבל על המאמץ לנסוע מחוץ לעיר.
נכוןהייתי רק בטלז סטון אבל ביקרתי לאחרונה קרובה באם וילד, יצא לי כמה פעמים במהלך הביקור לעבור ליד התינוקיה, כל פעם היתה שם פשוט סימפוניה של בכיות, לא אהבתי... בטלז סטון בד"כ שקט ושלווה בתינוקיה
הייתי בשתיהם, ואני ממש לא מפונקת, האוכל באם וילד היה לי מצוין, אבל האוכל בטלזסטון הרבה יותר, כמויות, מבחר מטורף, טעים ומפנק ממש!איך אוכל בטלז סטון לעומת אם וילד?
מישהי שהיתה בשתיהם?
אפשר להבין...לגבי ילדים אין אפשרות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים