דרוש מידע חדר מחשבים בבני ברק שלא חוסמים את הצאט ו-AI וכו...

• הוסף לסימניות
חדרי מחשבים כמו מהדרינט יש להם את הפיקוח של ב"ב וחלק מהכללים זה לדוגמא חסימה של הצאט בגימייל וכל הכלים של AI.
לצורך לימודים ותירגול מחפשת חדר מחשבים בבי ברק שכן פתוח שם הצאט בגימייל ו-AI, עם סינון נטפרי הבסיסי.
מכירים אולי? יעזור לי מאוד.

• הוסף לסימניות
יש אחד נראה לי שנקרא כשר מייל או משהו כזה
יש להם חדר לגברים ברב עוזיאל 22/24 וחדר לנשים בבן דוד בבניין של גרפיק בקומה למטה

• הוסף לסימניות
יש פה למישהו עוד מידע על חדר מחשבים כזה?
עדיף קרוב יותר לר' עקיבא/קוק.

• הוסף לסימניות
יש פה למישהו עוד מידע על חדר מחשבים כזה?
עדיף קרוב יותר לר' עקיבא/קוק.
לרוב אין את זה כמעט - בחדרי מחשבים יש הכשר של חותם שחוסם המון אופציות שפתוחות בנטפרי כמו אתר פרוג למשל....
אם את צריכה מחשב לעבודה ממשוכת שוווה לך לשכור מחשב לכמה ימים

• הוסף לסימניות
חדרי מחשבים כמו מהדרינט יש להם את הפיקוח של ב"ב וחלק מהכללים זה לדוגמא חסימה של הצאט בגימייל וכל הכלים של AI.
לצורך לימודים ותירגול מחפשת חדר מחשבים בבי ברק שכן פתוח שם הצאט בגימייל ו-AI, עם סינון נטפרי הבסיסי.
מכירים אולי? יעזור לי מאוד.
מענייו אותך לשכור רק עמדה בלי מחשב אבל עם סינון כזה?
אם כן תפני אלי בפרטי ואתן לך פרטים

• הוסף לסימניות
מענייו אותך לשכור רק עמדה בלי מחשב אבל עם סינון כזה?
אם כן תפני אלי בפרטי ואתן לך פרטים
אין לי אפשרות לפנות בפרטי.
בכל אופן מה שאני מחפשת זה עמדה עם סינון של נטפרי בסיסי(עם עדיפות גם למחשב)
מחפשת לשכור על בסיס שעות, רלוונטי?

• הוסף לסימניות
איפה שיש כושר מייל פתחו חדר חדש של מהדרינט אם מישהו יודע איפה יש חדר מחשבים שפותח בינה מלאכותית עדיף בקריית ספר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה