דרוש מידע חדר שינה - המלצות/ טיפים/ חנויות...

• הוסף לסימניות
גם אני ממליצה על מיטות רחבות.
יש לנו של מטר, זה אומנם מייקר, אבל שווה כל שקל, במיוחד בשלב שהילדים באים לישון עם ההורים...

אם אתם לוקחים מיטות עם ארגזי מצעים, תבקשו שישימו לכם גלגלים, אחרת קשה מאוד להזיז.
במחסן המזרונים בירושלים קיבלנו שירות מקסים, והמליצו לנו לשים בכל מיטה רק 2 גלגלים, אלכסוניים, כך שהמיטות לא נוסעות מעצמן, אבל כשרוצים להזיז לא צריך להפעיל הרבה כוח.

גובה ארון - בעיקרון אורך פלטת עץ הוא 2.4 מטר, ולכן כל חריגה מהגובה הזה מעלה את המחיר ביותר מיחס התוספת.
בארונות של ר.א למשל, המחיר על חריגה מ- 2.4 מטר, אפילו בקצת, הוא פי 1.5 ממחיר ארון עד 2.4 מטר.
סליחה שאני מקפיץ נושא ישן, אבל אשמח לדעת מה פירוש הדבר גלגלים אלכסוניים (יש להם מעצור)? מה המיקום שלהם והאם הם במקום הרגליים הרגילות של המיטה ורואים אותם מבחוץ?

תודה

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מקפיץ נושא ישן, אבל אשמח לדעת מה פירוש הדבר גלגלים אלכסוניים (יש להם מעצור)? מה המיקום שלהם והאם הם במקום הרגליים הרגילות של המיטה ורואים אותם מבחוץ?

תודה

גלגלים אלכסוניים הכוונה ששמים בכל מיטה 2 בפינות אלכסוניות, ואין לגלגלים מעצור.

המיקום שלהם פנימי לרגליים, והם לא במקום. וגם לא רואים אותן.

• הוסף לסימניות
גלגלים אלכסוניים הכוונה ששמים בכל מיטה 2 בפינות אלכסוניות, ואין לגלגלים מעצור.

המיקום שלהם פנימי לרגליים, והם לא במקום. וגם לא רואים אותן.
צירפתי שירטוט של מיקום הרגליות והגלגלים, האם זה צריך להיות משהו דומה? אם יש תמונה שאפשר לשלוח זה יהיה מעולה.

ובפתרון הזה המיטה לא זזה מעצמה? וכדי להזיז אותה משהו גוררים, או שטיפה מרימים למעלה ואז היא זזה (בקלות)?

תודה

קבצים מצורפים

• דוגמא.png
    דוגמא.png
    KB 9.2 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
צירפתי שירטוט של מיקום הרגליות והגלגלים, האם זה צריך להיות משהו דומה? אם יש תמונה שאפשר לשלוח זה יהיה מעולה.

ובפתרון הזה המיטה לא זזה מעצמה? וכדי להזיז אותה משהו גוררים, או שטיפה מרימים למעלה ואז היא זזה (בקלות)?

תודה

כן, משהו כזה.
אין לי אפשרות לשלוח תמונה.

אצלנו המיטות לא זזות מעצמן, צריך לגרור אותן, והן זזות בקלות.

• הוסף לסימניות
כן, משהו כזה.

פשוט מוזר לי שמיטה לא זזה מעצמה למרות הגלגלים אולי בגלגלים 4 הרגליות.
מדובר על גלגלים רגילים (פשוט בלי מעצור)?

בעצם 2 הגלגלים הנוספים לא באמת משנה המיקום שלהם, בגלל שיש רגליות שמונעות מהמיטה לזוז מעצמה בלי שיזיזו אותה פיזית?

"גרירה" הכוונה הזזה רגילה?

סליחה על כמות השאלות, פשוט לא רצינו לוותר את הגלגלים, ומנסים לכוון את הנגר איך ליישם את זה בפועל בגלל שלא עשה את זה בעבר עם גלגלים.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כן, משהו כזה.

שלום,
הנגר ראה את השירטוט שצירפתי לכאן, וטוען שזה לא אפשרי כי זה יגרום לחוסר איזון.
יכול להיות שהגלגל יותר גבוה מאשר הרגלית?

• הוסף לסימניות
שלום,
הנגר ראה את השירטוט שצירפתי לכאן, וטוען שזה לא אפשרי כי זה יגרום לחוסר איזון.
יכול להיות שהגלגל יותר גבוה מאשר הרגלית?

הגלגל לא יותר גבוה מהרגלית.
מעבר לזה אני לא ממש מבינה בזה, ואנחנו גם לא בבית כעת כך שלא יכולה לעזור יותר מזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה