- הוסף לסימניות
אנחנו רוצים לשדרג את חדר השינה ולהחליף את ראש המיטה מעץ למרופד.אש מיטה מרופד,
האם ידוע לכם איפה ניתן לעשות את זה במחיר הכי זול ובאיכות טובה.
אנחנו רוצים לשדרג את חדר השינה ולהחליף את ראש המיטה מעץ למרופד.אש מיטה מרופד,
סליחה שאני מקפיץ נושא ישן, אבל אשמח לדעת מה פירוש הדבר גלגלים אלכסוניים (יש להם מעצור)? מה המיקום שלהם והאם הם במקום הרגליים הרגילות של המיטה ורואים אותם מבחוץ?גם אני ממליצה על מיטות רחבות.
יש לנו של מטר, זה אומנם מייקר, אבל שווה כל שקל, במיוחד בשלב שהילדים באים לישון עם ההורים...
אם אתם לוקחים מיטות עם ארגזי מצעים, תבקשו שישימו לכם גלגלים, אחרת קשה מאוד להזיז.
במחסן המזרונים בירושלים קיבלנו שירות מקסים, והמליצו לנו לשים בכל מיטה רק 2 גלגלים, אלכסוניים, כך שהמיטות לא נוסעות מעצמן, אבל כשרוצים להזיז לא צריך להפעיל הרבה כוח.
גובה ארון - בעיקרון אורך פלטת עץ הוא 2.4 מטר, ולכן כל חריגה מהגובה הזה מעלה את המחיר ביותר מיחס התוספת.
בארונות של ר.א למשל, המחיר על חריגה מ- 2.4 מטר, אפילו בקצת, הוא פי 1.5 ממחיר ארון עד 2.4 מטר.
סליחה שאני מקפיץ נושא ישן, אבל אשמח לדעת מה פירוש הדבר גלגלים אלכסוניים (יש להם מעצור)? מה המיקום שלהם והאם הם במקום הרגליים הרגילות של המיטה ורואים אותם מבחוץ?
תודה
צירפתי שירטוט של מיקום הרגליות והגלגלים, האם זה צריך להיות משהו דומה? אם יש תמונה שאפשר לשלוח זה יהיה מעולה.גלגלים אלכסוניים הכוונה ששמים בכל מיטה 2 בפינות אלכסוניות, ואין לגלגלים מעצור.
המיקום שלהם פנימי לרגליים, והם לא במקום. וגם לא רואים אותן.
צירפתי שירטוט של מיקום הרגליות והגלגלים, האם זה צריך להיות משהו דומה? אם יש תמונה שאפשר לשלוח זה יהיה מעולה.
ובפתרון הזה המיטה לא זזה מעצמה? וכדי להזיז אותה משהו גוררים, או שטיפה מרימים למעלה ואז היא זזה (בקלות)?
תודה
פשוט מוזר לי שמיטה לא זזה מעצמה למרות הגלגלים אולי בגלגלים 4 הרגליות.כן, משהו כזה.
אין לי אפשרות לשלוח תמונה.
אצלנו המיטות לא זזות מעצמן, צריך לגרור אותן, והן זזות בקלות.
שלום,כן, משהו כזה.
אין לי אפשרות לשלוח תמונה.
אצלנו המיטות לא זזות מעצמן, צריך לגרור אותן, והן זזות בקלות.
שלום,
הנגר ראה את השירטוט שצירפתי לכאן, וטוען שזה לא אפשרי כי זה יגרום לחוסר איזון.
יכול להיות שהגלגל יותר גבוה מאשר הרגלית?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים