שאלה חדר שינה כזה יכול לתפקד?

• הוסף לסימניות
תודה לכל המקצועניות שנותנות מזמנן ומהידע שלהן ששווה הרבה לפקוח את להאיר ולהעיר.
תודה לבמה פרוג שתורמת לי המון בקריאת אשכולות.

לעיניינינו:
נראה לכם שחדר שינה בגודל כזה יכול לתפקד?
אנחנו מאד רוצים שרותי אורחים ועל חשבון חדר השינה נראה כאופציה יחידה.
כל משבצת = 10ס"מ

1695918215328.jpeg

• הוסף לסימניות
לקירות יש עובי של 10 ס"מ מינימום
בעיקרון מספיק 140 לאורך השרותים

• הוסף לסימניות
תודה לכל המקצועניות שנותנות מזמנן ומהידע שלהן ששווה הרבה לפקוח את להאיר ולהעיר.
תודה לבמה פרוג שתורמת לי המון בקריאת אשכולות.

לעיניינינו:
נראה לכם שחדר שינה בגודל כזה יכול לתפקד?
אנחנו מאד רוצים שרותי אורחים ועל חשבון חדר השינה נראה כאופציה יחידה.
כל משבצת = 10ס"מ

צפה בקובץ המצורף 1469725
איך נכנסים ליחידת הורים? מול הכיור?
הדלת לא תיפתח פנימה. אלא אם זה פתיחה הפוכה לבחוץ שזה פחות מומלץ לדעתי

• הוסף לסימניות
styehoshua אני יכולה לשרטט לך את זה מקצועי, אם תרצו

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להזיז את הדלת של החדר ימינה?
אם כן - כמה נשאר לכם המרחק בין היחידת הורים לבין איפה שהדלת? אפשרי אולי לשים שם את שירותי האורחים ואז החדר יהיה ריבועי וגם תחסכו קיר בצד אחד כי הוא יהיה משותף עם היחידה... אבל עושה רושם שהאורך יהיה קטן אז אפשר דלת הזזה.

• הוסף לסימניות
לפני הכל תבדקו 4 צול .האם יש אפשרות להעמיד שם אסלה. או שאתם מוכנים להגביה את כל הריצוף?

• הוסף לסימניות
למה לא מיטות מול השרותים והמקלחון
וארון של דלת הזזה, יושב על הקיר האחורי לשרותי אורחים

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להזיז את הדלת של החדר ימינה?
אם כן - כמה נשאר לכם המרחק בין היחידת הורים לבין איפה שהדלת? אפשרי אולי לשים שם את שירותי האורחים ואז החדר יהיה ריבועי וגם תחסכו קיר בצד אחד כי הוא יהיה משותף עם היחידה... אבל עושה רושם שהאורך יהיה קטן אז אפשר דלת הזזה.
זה נראה לי ממש רעיון אני אבדוק את זה אחרי החג כי כל הקיר הוא מסדרון לא צריכה להיות בעיה.

למה לא מיטות מול השרותים והמקלחון
וארון של דלת הזזה, יושב על הקיר האחורי לשרותי אורחים

זה היה נראה לי צפוף להפוך את המיטות אבל אם לא יהייה שם ארון אז זה באמת אפשרות.

• הוסף לסימניות
לפני הכל תבדקו 4 צול .האם יש אפשרות להעמיד שם אסלה. או שאתם מוכנים להגביה את כל הריצוף?
השירותים הזה הוא בין האמבטיה המרכזית שיש בה שירותים ליחידת הורים. אז חשבתי שזה לא יחמיר את המצב, אני צודקת?

• הוסף לסימניות
השירותים הזה הוא בין האמבטיה המרכזית שיש בה שירותים ליחידת הורים. אז חשבתי שזה לא יחמיר את המצב, אני צודקת?
אם האסלה תהיה ממש באותו קיר של היחידת הורים אז לא אמורה להיות בעיה

• הוסף לסימניות
@styehoshua
הייתי מנסה להגיע למצב כזה -- להצמיד את 2 השירותים ולהשאיר חלל חדר מרובע נורמלי
וזה הניצול מקסימלי בקונסלציה הנוכחית- -- והחדר נשאר במידות סבירות

קבצים מצורפים

• 1695918215328.jpeg
    1695918215328.jpeg
    KB 156.4 · צפיות: 68
  • הוסף לסימניות
יתכן בהחלט שאת צודקת.
ההצעה של השרותים גב לגב נחמדה רק שמטר לא מספיק לשרותים ודלת הזזה אינה מומלצת לשרותי אורחים, ובעצם בכלל לא.
צריך פה שרטוט מקצועי כדי להגיע לתוצאות טובות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה