חדר שינה

• הוסף לסימניות
אני מתכונים לרכוש חדר שינה חדש,

אשמח לשמוע מאיזה חברה כדאי להזמין, ואם יש לכם תמונות אז אשמח אם תעלו את זה לפה.

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
טוב, אנחנו הזמנו מיטות דווקא בחנות מצויינת (פרטים באישי)
הענין הוא שהמליצו לנו מאד על בסיסי מיטה ולא על מיטות מעץ, ואנחנו דווקא התאכזבנו. המיטות "נוסעות לנו" (למרות שנעלנו את הגלגלים) והמזרון נוסע גם הוא...

• הוסף לסימניות
עזרתכם בבקשה-

די דחוף לנו להזמין ואין לי מושג ממי ומה ואיך :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיטי 123;1105080:
טוב, אנחנו הזמנו מיטות דווקא בחנות מצויינת (פרטים באישי)
הענין הוא שהמליצו לנו מאד על בסיסי מיטה ולא על מיטות מעץ, ואנחנו דווקא התאכזבנו. המיטות "נוסעות לנו" (למרות שנעלנו את הגלגלים) והמזרון נוסע גם הוא...

אוי זה מזעזע
שהתחתנתי בשלושה חודשים היו לי כאלה

הפתרון שאז חשבתי
לשים סקוטש ואז המזרונים אמורים לא לזוז
לגבי הבסיסים עצמם תעצרו עם איזה חתיכת נייר או קרטון בגלגל

> יש את מחסן המזרנים בירושלים

• הוסף לסימניות
קודם כל, כדאי להחליט מאיזה חומר עושים.
אני עשיתי חדר שינה מסנדויץ מצופה פורמייקה. (לשים לב איזה סנדויץ, יש סנדויץ שהוא בדיוק כמו סיבית).
mdf לא מומלץ גם אם אומרים לך שהבסיס סנדויץ למרות שאפשר ליצור אתו דוגמאות יפות יותר (כי אפשר לעגל פינות וכדו..) - כשקניתי את החדר שינה שלי, ביקרתי חברה שהייתה נשואה חצי שנה וחדר השינה שלה כבר התחיל להתקלף!!!
עץ מלא היה יקר מדי בשבילי.
אם את מבני ברק, יש את שוהם שנחשבים לאמינים ויחסית זולים.
בירושלים יש חנות ליד גלית ובזאר שטראוס שנחשבת גם כן לאמינה וזולה.
לי היה חשוב שיהיה הרבה מקום בארגזי מצעים מתחת למיטות. - פשוט כדאי לבקש ואז מאחסנים שם את כל הבית ;)
ותמונות אשלח לך בהמשך לאישי אם מעניין אותך בהיר - מנת משולב עם ניקל.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yudb;1105419:
קודם כל, כדאי להחליט מאיזה חומר עושים.
אני עשיתי חדר שינה מסנדויץ מצופה פורמייקה. (לשים לב איזה סנדויץ, יש סנדויץ שהוא בדיוק כמו סיבית).
mdf לא מומלץ גם אם אומרים לך שהבסיס סנדויץ למרות שאפשר ליצור אתו דוגמאות יפות יותר (כי אפשר לעגל פינות וכדו..) - כשקניתי את החדר שינה שלי, ביקרתי חברה שהייתה נשואה חצי שנה וחדר השינה שלה כבר התחיל להתקלף!!!
עץ מלא היה יקר מדי בשבילי.
אם את מבני ברק, יש את שוהם שנחשבים לאמינים ויחסית זולים.
בירושלים יש חנות ליד גלית ובזאר שטראוס שנחשבת גם כן לאמינה וזולה.
לי היה חשוב שיהיה הרבה מקום בארגזי מצעים מתחת למיטות. - פשוט כדאי לבקש ואז מאחסנים שם את כל הבית ;)
ותמונות אשלח לך בהמשך לאישי אם מעניין אותך בהיר - מנת משולב עם ניקל.
בהצלחה!

החנות בירושלים כבר ממזמן לא שם.. החנות נמצאת ברח' יחזקאל למטה, אבל הם מוכרים מר. א. - יש למישהו נסיון עם מוצרי חברת ר.א.?

ואודה לך אם תשלחי לי תמונות.

• הוסף לסימניות
אני יכולה גם לשלוח לך תמונות באישי. יצא לנו חדר מאד חמוד.

• הוסף לסימניות
שאלת אותי? כבר כתבתי לך בהודעה אישית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה