חדר תינקות

• הוסף לסימניות
מיטה ושידה לחדר ילדים- של איזה חברה הכי כדאי ואיפה?

• הוסף לסימניות
סגל.
עבר ב"ה 3 בנים שובבים, ועדיין במצב מעולה.

• הוסף לסימניות
לי יש סגל לצערי, אכזבה.
רק משכל.
(2 הודעות וכבר בלבלנו אותך :))

• הוסף לסימניות
קניתי בחסדי שמואל לפני 3 שנים של משכל, עברה שני ילדים ונראית כמו חדש. בס"ד.

עיצה נוספת, אפשר לקנות את המיטה הכי בסיסית מבחינה עיצובית. ולהוסיף קישוטים לבד. אני מדברת לדוגמא על דמויות של חיות מעץ. צבוע (קניתי ממוצצים) אני מאמינה שאפשר למצוא גם דובונים וכ"ו כיד הדמיון.

קניתי 3 כאלו והדבקתי בראש מיטה. זה יוצא הרבה יותר זול.
עדיף להשקיע יותר במזרון מעולה. (יש כמה וכמה רמות, גם בענין של בטיחות)

• הוסף לסימניות
רק משכל - מעולה!!! הצבע מאד עמיד והעץ קשיח
לגיסתי יש של סגל ואחרי ילד אחד המעקה קיבל "בטן" (התעגל)
והיא אחת שמאאאאד שומרת

• הוסף לסימניות
יש לי מיטה ושידה של משכל כבר 9 שנים, כמו חדשות! (רק הגלגלים של המיטה לא נוסעים כל כך טוב, זו הבעיה היחידה.)

• הוסף לסימניות
רהיטי טל, 3 שנים, מרוצה מאוד!

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצה על משכל. 4 וחצי שנות שימוש, כמו חדש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;1131750:
יש לי מיטה ושידה של משכל כבר 9 שנים, כמו חדשות! (רק הגלגלים של המיטה לא נוסעים כל כך טוב, זו הבעיה היחידה.)

לי יש מיטה של משכל כבר 11 שנים, העץ עדיין לא התקלף, והגלגלים נוסעים מצוין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימ;1131746:
קניתי בחסדי שמואל לפני 3 שנים של משכל, עברה שני ילדים ונראית כמו חדש. בס"ד.

עיצה נוספת, אפשר לקנות את המיטה הכי בסיסית מבחינה עיצובית. ולהוסיף קישוטים לבד. אני מדברת לדוגמא על דמויות של חיות מעץ. צבוע (קניתי ממוצצים) אני מאמינה שאפשר למצוא גם דובונים וכ"ו כיד הדמיון.

קניתי 3 כאלו והדבקתי בראש מיטה. זה יוצא הרבה יותר זול.
עדיף להשקיע יותר במזרון מעולה. (יש כמה וכמה רמות, גם בענין של בטיחות)
איפה יש לקנות קישוטים מעץ למיטות?

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצה על רהיטי טל, אצלי משמש עכשיו ילד רביעי, הצבע לא מתקלף והמיטה והשידה נראות מצויין.
לגיסות שלי יש של משכל והן גם מרוצות והרהיטים עדיין עומדים על תילם.

• הוסף לסימניות
מברור שעשיתי לפני שנה, הדרוג הוא (מהנמוך לגבוה) סגל, משכל, טל. אני קניתי טל, מרוצה מאד! גם לגיסתי יש טל ומאד מרוצה.

• הוסף לסימניות
לפני שאת קונה שידה תחשבי פעמיים
אצלי בבית אחרי שהצטרפו עוד ילדים למשפחה השידה הפכה למיותרת
וכמוני, ראיתי בעוד בתים רבים.
בהצלחה והרבה נחת

• הוסף לסימניות
גם לי יש של סגל ואני די מאוכזבת.
הגלגלים לא נוסעים מספיק טוב, הדופן המתכווננת ג"כ לא נוסעת חלק, והיא כבר קבלה שריטה מכוערת למרות שהיא ממש חדשה (חודשיים בערך).
העיצוב שלה מאוד יפה והעץ נראה איכותי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה