דרוש מידע חדשה בעולם המיסים - אני זקוקה לרואה חשבון?

• הוסף לסימניות
או מנהל חשבונות?
עבור מה?
מתי?
פתחתי עוסק פטור במאי 24, ובתמימותי חשבתי שאני פטורה מכל מה שקשור לניהול רשומות.
כרגע מבינה שהפטור הוא רק ממעמ ולא מדיווח למס :eek:
יש לי דרישות תשלום, לא על כולן הוצאתי קבלות. לא שמרתי חשבוניות של הוצאות!
ובגדול, לא התכוונתי לעשות כלום מול הרשויות.........מה הצעד הבא שאני צריכה לעשות?
אדגיש שאני יכולה להחשב כעוסק זעיר למיטב הבנתי (אבל אולי פיספתי ת'מועד?)
והיו לי המון המון הוצאות של פתיחת עסק... :(
מרגישה בבראך....

• הוסף לסימניות
א. לא קרה כלום.
ב. תדפיסי פנקסי קבלות ותשחזרי ידנית (על פי דרישות התשלום, ועוד) ותדווחי (את או מנה"ח/יעוץ מס)
ג. לא הזכרת פה את ביטול לאומי (כן, גם שם צריך לדווח), שימי לב שאת משלמת מקדמות תואמות לקבלות בערך
ד. דיווח על הוצאות מחשיב את ההוצאות כחלק מהמחזור כך שיתכן ותצאי ממעגל הפטור, זהירות
ה. בהצלחה

• הוסף לסימניות
או מנהל חשבונות?
עבור מה?
מתי?
ובגדול, לא התכוונתי לעשות כלום מול הרשויות.........מה הצעד הבא שאני צריכה לעשות?
מרגישה בבראך....
זה בדיוק הסיבה שצריך רואת חשבון. היא עושה לך סדר בהכל. גם תענה על השאלות שלך. (זה גם לא כ"כ יקר- כמה מאות שקלים בפעם הראשונה ועוד כמה מאות שקלים פעם בשנה.)

• הוסף לסימניות
תוכלו לפנות למייל A5703031 ולקבל מדריך שהכנתי.
רק חבל מאוד ואולי גם פשיעה שמס הכנסה מפרסם בקלי קלות כמה זה שפוט ולא מסביר איך צריכים להתנהל מול כל הגופים.
לדוגמא:

האם למעבר לדיווח כ"בעל עסק זעיר" יש השלכות על חובת ניהול ספרים?​

לא. החוק לא השתנה לעניין זה. עצמאי שידווח כ"בעל עסק זעיר" עדיין חייב לנהל ספרים כחוק, ויכול למצוא את עצמו מוזמן לביקורת ניהול ספרים או דיונים.

• הוסף לסימניות
או מנהל חשבונות?
עבור מה?
מתי?
מרגישה בבראך....
אפשר לפנות אלי בשמחה,
055-6782911

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה