חדשה בפורום!

• הוסף לסימניות
אני חדשה בפורום ורוצה לקבל חוות דעת.תודה מראש.

קבצים מצורפים

• DSC_4751.jpg
    DSC_4751.jpg
    KB 924.2 · צפיות: 16
  • DSC_4742.jpg
    DSC_4742.jpg
    1.1 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
יש לי חברה שגם רוצה להכנס לפורום,
איך עשית את זה???

• הוסף לסימניות
קודם כל ברוכה הבאה!

הראשונה יפה
מה זה אחרי הרימון? זה נראה בצל:eek:

והשני קצת מידי זורח
והזכוכית שבורה בקצה וגם קצת מלוכלכת זה מפריעה

הצלחות!

• הוסף לסימניות
הראשונה חשוכה
והשניה המרכז לא בפוקוס.

התחלה טובה!

• הוסף לסימניות
ברוכים הבאים
אל תבהלי... אם קיבלת ביקרות זה מצב מעולה!
התחלה מצויינת
הראשון ממורכז מידי לטעמי וההבהקים על הזכוכית לא טובים

• הוסף לסימניות
תודה לכוכם! החכמתי המון מהתגובות וזה נותן חשק להתייעץ שוב...

• הוסף לסימניות
---------

-----------

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאה 22;2259188:
יש לי חברה שגם רוצה להכנס לפורום,
איך עשית את זה???

מצטערת על מה שכתוב פה :(
מישהי מהעבודה שלי נכנסה וכתבה בשמי:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאה 22;2263425:
מצטערת על מה שכתוב פה :(
מישהי מהעבודה שלי נכנסה וכתבה בשמי:eek:
תרגישי חופשי... הסתכלתי על כל התגובות יחד אחרי יומיים, שלוש אז לא כ"כ שמתי לב לזה דווקא
אבל אם את רוצה לדעת אז שלחתי בקשה להכנס ואח"כ שלחתי איזה חמש תגובות להודעות שהגיעו לפורום "איש את רעהו" ואז לאחר שראו את התגובות שלי במערכת אז הם פתחו לי, אבל אם לא נפתח אחרי זה אז צריך פשוט להתקשר.
בהצלחה!:)::):)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה