חדשה חדשה

• הוסף לסימניות
סוף סוף הגיעה מצלמת ה-DSLR החדשה (לא הכי משוכללת, אבל עונה כרגע לציפיות)אל אחותי, והיא יוצאת למסע גילויים חדש ומרתק ביסודות וסודות הצילום.
אני מעלה לכם את פירות הביכורים...(היא צילמה מהמם גם ילדים, אבל לא קבלתי רשות להעלות)
ולא, לא העברתי בפוטושופ - אפילו שזה חלק מהעבודה שלי..
אז אם נראה לכם שיש לה את זה - תנו לה לייק;):)
(ואגב, כדי להצליח העלות את התמונות, הורדתי איכות ב50%)

קבצים מצורפים

• DSC_2103.JPG
    DSC_2103.JPG
    KB 555.3 · צפיות: 10
  • DSC_1182.JPG
    DSC_1182.JPG
    KB 511.7 · צפיות: 10
  • DSC_0151.JPG
    DSC_0151.JPG
    KB 240 · צפיות: 9
  • DSC_2268.JPG
    DSC_2268.JPG
    KB 362.1 · צפיות: 7
  • DSC_1976.JPG
    DSC_1976.JPG
    KB 751.2 · צפיות: 9
  • DSC_2180.JPG
    DSC_2180.JPG
    KB 442.2 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
יש עתיד, שתצליח!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
אני שמחה שיש לך אישור מההורים של פייג'לע ומיצי...

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד מאד! הרביעית והחמישית במיוחד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דיצה;2041830:
אני שמחה שיש לך אישור מההורים של פייג'לע ומיצי...

לא פייגאלע, טויבאלע!

ואצלנו קוראים לה יונית. לאחותה - יענטע.

היא הכי תפסה אותי!

• הוסף לסימניות
מי מכיר מורה טובה רצינית ויסודית ללימוד צילום למתחילה במודיעין עילית?

• הוסף לסימניות
השלישית והחמשית חזקות !!

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה