כללי חדשה

• הוסף לסימניות
נרשמתי חדשה בפרוג
אני רואה שמעלים כאן הרבה דברים
אבל אין לי אפשרות לראות כי לא הגבתי...
ואין לי על מה להגיב שאני לא רואה כלום
את עזרתכם.... :)

• הוסף לסימניות
כנסי לפורום"מערכת הפורומים" ותעלי את בעייתך

• הוסף לסימניות
תחכי עוד קצת ותמצאי משהו להגיב עניינית כמו עזרה בתוכנות וכו' או באיש את רעהו
בעצם כבר הודעה אחת יש לך
הפעם נשאיר אותה רק שהחדשים לא ילמדו ממך

• הוסף לסימניות
אם כותבים תודה פעמיים זה כאילו כתבו הודעה ואפשר לראות את מה שמעלים
ברוכה הבאה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;563463:
אם כותבים תודה פעמיים זה כאילו כתבו הודעה ואפשר לראות את מה שמעלים
ברוכה הבאה!!!
סוף סוף יש מישהו שיודע איך מקבלים חדשים;)

• הוסף לסימניות
יופי, תודה לכולם
לא רציתי לשלוח תודות סתם
אבל עכשיו זה הודעה שניה... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מסטר;563466:
יופי, תודה לכולם
לא רציתי לשלוח תודות סתם
אבל עכשיו זה הודעה שניה... :)
פעם שלישית גלידה...:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב הצפון;563484:
ומה בפעם הרביעית?:confused:
תשאל את דניאל.נ
הוא מבין בזה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה