קורונה חדשות חיוביות - קורונה

או גרוע ברמה שסגר לא יעזור.
או שסגר לא עוזר אף פעם.
תקראו את הכתבות ותיווכחו שזה לא מה שכותבים הרופאים

בכל אופן מי שנכנס לאשכול זה מגיע עם חשיבה חיובית ואוירה אופטימית
יש אשכולות יעודיים לפסימיים

תקראו את הכתבות ותיווכחו שזה לא מה שכותבים הרופאים
קיבלתי היום ידיעה שמנהלי בתי החולים אומרים שדבריהם בקבינט הקורונה עוותו והוצאו מהקשרם,
רופא אחד מאיכילוב אמר שאין שום קריסה ושום נעליים. כולם מקבלים טיפול אם כי איכות הטיפול פחותה ממה שהם רגילים.

אך מאחר ואין לי מקור עדיין לכן אני לא מספרת לכם שום דבר אפילו לא ברמז פן יבלעוני חיים יושבי הפורום הזה.
:p

נכון שאנשי החצר כל הזמן ניסו לטשטש עובדה זו, אבל אי אפשר לשמור סוד יותר מחצי שנה.
ולמשל תראו כאן https://tora-forum.co.il/viewtopic.php?f=186&t=12985&p=190153&hilit=מנהל+רוחני#p190153
נשמח מאד לשמוע מי המנהל החינוכי הדגול???? אם יש לו כזה ביטחון שר' חיים אמר את זה למה הם מפחדים להזדהות?

נשמח מאד לשמוע מי המנהל החינוכי הדגול???? אם יש לו כזה ביטחון שר' חיים אמר את זה למה הם מפחדים להזדהות?
לידיעתכם, אני מזוהה בשמי המלא, אני יודע בוודאות מוחלטת שהגר"ח קיים מנינים כל התקופה לעשרה אנשים, שכל אחד מהם חזר לביתו. כל הזמן בחדר קטן יחסית סגור ללא פתיחת חלונות ואף אחד לא לבש מסכה אף פעם.
גם חתנו הרב קולדצקי קיים מניין בחודש ניסן, וכשמישהו אמר לו מדעת חותנו, הוא אמר לו "אני יודע מה היא דעתו".
גם בהסרטות של זכרון חנה בכנס האחרון, רואים איך שחתנו הגר"ש שטיינמן מגיע עם מסכה, ולפני שחמיו מגיע הוא הוריד את המסכה.
מה לעשות שזה לא פופלרי. והנהלת פרוג מחקה את כל ההודעות שכתבו כך, כי זה נגד דעת שר התורה.

נכון שאנשי החצר כל הזמן ניסו לטשטש עובדה זו, אבל אי אפשר לשמור סוד יותר מחצי שנה.
ולמשל תראו כאן https://tora-forum.co.il/viewtopic.php?f=186&t=12985&p=190153&hilit=מנהל+רוחני#p190153

כמה שטויות אפשר לכתוב בשם גדולי ישראל!!!:mad:
הם הראשונים שאומרים לשמור על הכללים "ונשמרתם מאוד לנפשותיכם"
ומי המנהל החשוב שלא רוצה לומר את שמו,
למה הוא מתחבא??:p

@דוד ריזל
1600253386051.png

1600253470502.png

רוצים שאתחיל לאסוף תמונות מהשנה האחרונה שיושבים סמוך לו חצי מטר או פחות ללא מסכות ?

נראה לי שהווכוח המטופש הזה צריך להפסיק,
תמיד היו כאלה שחשבו והתנהגו כאילו הם יותר חכמים ויותר צדיקים מגדולי ישראל שתמיד עשו יותר ממה שגדולי ישראל הורו, ותמיד תמיד ידעו יותר טוב מהם....:mad:
זה כנראה מאותה קבוצה אומללה!!!!
ונראה לי שכדאי לסגור את הנושא הזה,
בלי רמה!!

אגב, של מי הפורום החשוב הזה? מי עומד מאחורי זה?- https://tora-forum.co.il/viewtopic.php?f=186&t=12985&p=190153&hilit=מנהל+רוחני#p190153

נראה לי שהווכוח המטופש הזה צריך להפסיק,
תמיד היו כאלה שחשבו והתנהגו כאילו הם יותר חכמים ויותר צדיקים מגדולי ישראל שתמיד עשו יותר ממה שגדולי ישראל הורו, ותמיד תמיד ידעו יותר טוב מהם....:mad:
זה כנראה מאותה קבוצה אומללה!!!!
ונראה לי שכדאי לסגור את הנושא הזה,
בלי רמה!!
גא''מ להנ''ל

@היונה לבנה
מכיוון והציבור נחלק לשני מחנות,
וכל מחנה יורה Angry :mad: על יריבו כשהוא פוגע לו ברגשות,
כדאי אם יבחר כל אחד להכנס לאשכולות שעושים לו טוב.

@היונה לבנה
מכיוון והציבור נחלק לשני מחנות,
וכל מחנה יורה Angry :mad: על יריבו כשהוא פוגע לו ברגשות,
כדאי אם יבחר כל אחד להכנס לאשכולות שעושים לו טוב.
בואו נפריד.
עושה לי טוב להיכנס לאשכול הזה ולקרוא חדשות חיוביות כמו תחזיות אופטימיות לגבי חיסונים, מספר מחלימים וכן הלאה,
לא עושה לי טוב (ותוהה למי כן) לשמוע המצאות בשם גדולי ישראל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה