כללי חדשות מסעירות לכל משתמשי הקורל

• פותח הנושא אליהו פריד
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בתערוכת ערך מוסף 2, זכיתי להכיר את מנכ"ל קורל ישראל. השיחה נסובה בעיקר על עניין התמיכה בניקוד וטעמי מקרא, נחיצותו וחשיבותו. הוא הבטיח לי לעשות כל מאמץ לשכנע את קורל להטמיע יכולות אלו בגרסא הבאה. לאחר התערוכה שלחתי לו פונט תומך ניקוד\טעמי מקרא+טקסטים מנוקדים ומטועמים וחוברת הדרכה.

היום קיבלתי ממר דוד שמשון את החדשות המסעירות, כי הגרסה הבאה תומכת ניקוד וטעמי מקרא במיקום מדוייק כמו שצריך.

בנוסף יכולות מדהימות בתחום הטרייס ועוד. אבל למה לי לבלבל לכם את המוח, גשו בעצמכם לאתר קורל ישראל וקראו (לא מוזכר שם משום מה עניין התמיכה בניקוד וטעמים)

www.corel.co.il

תקשיבו מה האיש הזקן אומר לכם, קורל X5 הוא בהחלט הדבר הבא לפי כל קנה מידה.

מי שלא חווה את קורל X5, לא חווה בריזה עיצובית מימיו.

והנה דוגמא ששלח לי מר דוד שמשון לטקסט עם ניקוד וטעמי מקרא

קבצים מצורפים

• teamim.jpg
    KB 677.3 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
בשורה טובה תדשן עצם!

• הוסף לסימניות
ואני חייבת להוסיף לכל מי שלא מכיר את קורל ונבהל שאולי הוא מפספס משהו,
קורל היא תוכנה די קלה ללמידה, ואפשר להכנס בקלות ל'ראש' שלה

• הוסף לסימניות
אני לא מבין. בתוכנה 5 תהיה תמיכת ניקוד או ב6?

• הוסף לסימניות
בגלל זה נמחקה לנו הקורל מהמחשב??

• הוסף לסימניות
גם לי נמחק הקורל. מה קרה?

• הוסף לסימניות
היה בראשון לחודש גל של נפילות עם הקורל X4
כל מי שהתקין אותה לא חוקית, והיה מחובר לאינטרנט באותה שעה, הלך עליו
כך אמר לי טכנאי ששמע על מאות נפילות..
היה מובנה שם עדכון אוטומטי מהאתר, שגרם לכך..

• הוסף לסימניות
אז מה עושים עכשו? הצילוווו!

• הוסף לסימניות
מאחת שנפלה שמעתי שהטכנאי שלה הצליח לתקן את ההתקנה, בלי צורך אפילו להתקין מחדש, ושינה את ההגדרות שם שלא יקבל שום עדכון אוטומטי כאן ולהבא בלי בקשה...

• הוסף לסימניות
חדשות מסעירות בהחלט!

כעת באמת שכבר לא חסר לקורל שום דבר!

אני מקווה שיארגנו איזה מבצע לקורל X5 באירוע של ערך מוסף כדי שכולנו נוכל לרכוש את התוכנה המעודכנת במחיר טוב.

לכל אלו שנפלו עם הקורל X4 תמתינו בסבלנות עד ערך מוסף3 ורכשו תוכנה חוקית ששוה כל שקל!

• הוסף לסימניות
אתמול לראשונה נתקלתי בקורל X5 (בבית יש לי את הX4, חוקי), ולא ראיתי ממש שינויים מסעירים, חוץ מזה שהוא דפק לי קבצים ישנים שנעשו בX4, ובX3.

• הוסף לסימניות
הגרסה הבאה באה גם עם תוכנה לאנימציות שלעומתו קורל-רייב (כך אמר דוד שמשון) הוא צעצוע.
אם אני מכיר את קורל נכון, מדובר בחידוש בתחום האנימציה, שכן גם הרייב הצעצוע איך שאני מכיר אותו, הוא כלי רב עוצמה.

• הוסף לסימניות
סידרו את הקטע עם הפונטים? שאתה פותח קובץ ישן ומתפקששים לך כל הפונטים שהיו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעצב(ן);403772:
סידרו את הקטע עם הפונטים? שאתה פותח קובץ ישן ומתפקששים לך כל הפונטים שהיו?

לא.
ויותר מזה, ניסיתי לייבא קובץ EPS (שנעשה בקורל X3, והומר לEPS דרך export), וגם באפשרות של יבוא כ text וגם באפשרות של יבוא כ curves, הטקסטים השתבשו לגמרי ללא תקנה.

• הוסף לסימניות
סתם משמיצים: החל מX3 אין שום בעיה בפונטים בפתיחת קבצים ישנים, אני עובד על קבצים שנעשו ב8-12 ואין שום בעיה, גם קבצים שנעשו במחשבים אחרים.

לגבי תמיכה בניקוד וטעמים: נכון להיום בגירסת X5 אין שום תמיכה בניקוד אפילו לא משהו בסיסי, התוכנה לא מצליחה לקרוא ניקוד לא בTTF ולא באופן טייפ.
לי יש כמה שיטות מסובכות איך ליצור טקסטים מנוקדים בקורל אבל אין כאן המקום

• הוסף לסימניות
"צבע אדום, צבע אדום, כל האילוסטרייטורים מתבקשים להיכנס למרחבים המוגנים..."

:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש קטן;403841:
"צבע אדום, צבע אדום, כל האילוסטרייטורים מתבקשים להיכנס למרחבים המוגנים..."

:)

אתה טועה,
כרגע הקורלים צריכים מסכות אב"כ.

(לשמוע ככה את הקורלים מעלים בגלוי את הבעיות על השולחן?...:))

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה