כללי חדשות מסעירות לכל משתמשי הקורל

• פותח הנושא אליהו פריד
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;403846:
אתה טועה,
כרגע הקורלים צריכים מסכות אב"כ.

(לשמוע ככה את הקורלים מעלים בגלוי את הבעיות על השולחן?...:))

אתה לא יודע שאליהו פריד מושתל מטעם אדובי???
:) :) :) .

ולענייננו:
אדרבה ואדרבה, אשמח בעז"ה לבדוק את הקורל החדש ואם אכן יש שינויים משמעותיים ופורצי דרך שאין בתוכנות אדובי אצטרף גם לק"ק קורל דרו באה"ק.

• הוסף לסימניות
הוספתי דוגמא ששלח לי מנכ"ל קורל בהודעה הראשונה של האשכול שמראה את הפונט ארץ הצבי עם טעמים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;403846:
אתה טועה,
כרגע הקורלים צריכים מסכות אב"כ.

(לשמוע ככה את הקורלים מעלים בגלוי את הבעיות על השולחן?...:))

לקורל יש המון בעיות. היום פחות מתמיד - אבל יש.
ועם זאת - קלות התפעול והידידות שהיא מקרינה, שווים את כל הבעיות כולן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;403603:
היה בראשון לחודש גל של נפילות עם הקורל X4
כל מי שהתקין אותה לא חוקית, והיה מחובר לאינטרנט באותה שעה, הלך עליו
כך אמר לי טכנאי ששמע על מאות נפילות..
היה מובנה שם עדכון אוטומטי מהאתר, שגרם לכך..

לעזרה ראשונה - שנו את התאריך שלכם במחשב לפחות חודש קודם, ושלא יעודכן אוטומטית דרך האינטרנט. הבעיה היחידה היא שתאלצו להתמודד עם תאריך לא נכון (בעיקר במיילים שתשלחו, זה יכנס לתאריך המעודכן) אבל לפחות אפשר לעבוד. בתקווה שבחודש הזה תצליחו לסדר את הבעיה... אם לא - תשנו שוב תאריך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;403989:
הוספתי דוגמא ששלח לי מנכ"ל קורל בהודעה הראשונה של האשכול שמראה את הפונט ארץ הצבי עם טעמים

שדרוג רציני!! קונגרשליישן!

• הוסף לסימניות
יש לי יותר מהרגשה שהמנכ"ל הנמרץ מדבר על גירסא עתידית לקורל, ולא 5.
ד"א האם זה טקסט שהוקלד בקורל או הועתק מתוכנה אחרת?

• הוסף לסימניות
אם תסביר לנו איך אתה עושה את זה - והיה זה שכרך :)

• הוסף לסימניות
אין תמיכה טובה בטקסט עם ניקוד.
אין לי מושג מה עשה מר דוד שמשון, אבל גם לו התפקשש המקף החוצה. אם-כי זה יכול להיות עניין של תצוגה.

אני מוכן עכשיו להוריד ולהתקין. אם יש לו הגדרה מסויימת, שיבוא לספר עליה.

נקי כפים, אין לי מושג איך הצלחת. נשגב מבינתי.

• הוסף לסימניות
RC, לפי טענת דוד שמשון, לקוח שרוכש את התוכנה מקבל ממנו אישית תיקון (Patch) שמאפשר את הניקוד וטעמים, בברירת המחדל התוכנה לא תומכת ניקוד. התיקון הוא פרטני לכל מספר סיריאלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקי_כפים;404237:
גם אני הצלחתי עם ניקוד:
עכשיו נראה אתכם:
צפה בקובץ המצורף 62498

יש מצב לגלות רז זה...??

(פעם פעם לפני שרצתי עם האינדיזיין, אם הייתי נדרשת לשלב טקסט מנוקד בקורל, וזה כמעט לא קרה, כי לא לקחתי עבודות עימוד) הייתי את הטקסט מכינה בוורד, אחרי שידעתי בדיוק מה המידה של התיבה, וסוגרת אותו ל-linotronic, מיבאה לקורל, והטקסט היה מגיע כעקומות, אבל זה היה בדיעבד שבבדיעבד...)

• הוסף לסימניות
יופי. שיגיד את זה מההתחלה.
הוא מוכר ב-500 שקל תמיכה עברית לקורל.
הוא לא חברה ולא קוראים לו ווינסופט, שגם הם דיעבד אחד גדול.

בהתחשב בכך שמדובר בתוכנה גרפית ותו לא, אז תודה. לא מעוניין.

• הוסף לסימניות
לא, התמיכה לא עולה כסף. כל לקוח רוכש מקבל את העידכון חינם.

• הוסף לסימניות
לא. זה עולה כסף.
המחיר שלה נע בין 450 ל-500 ירוקים. סדר גודל של 1900 שקל. אצלו עולה 2450. והתמיכה בפנים.

• הוסף לסימניות
2450, זה המחיר כולל מע"מ

• הוסף לסימניות
מודה באשמה.
מי שזקוק לחשבונית זה אכן משתלם לו. אנשים פרטיים שיקנו סריאל בחו"לה.

• הוסף לסימניות
וואלה, אז הגענו לפשרה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה