=+=+חדשים לבקרים+=+=

• הוסף לסימניות
מקווה שהפעם זה יעלה...
כל הזכויות שמורת כמובן

קבצים מצורפים

• רובוט שחור לבן.PNG
    KB 55.5 · צפיות: 20
  • ילדה צביעה אחרי פוטושופ.PNG
    KB 249.4 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
הנה, התקבלת. :)
ברוכה הבאה!
ציור מתוק, וההבעה - וואו.

• הוסף לסימניות
ברוכה הבאה :)
ציורים מקסימים!
תעלי עוד!

• הוסף לסימניות
קודם, ברוכה הבאה!

איזה הבעה! איזה הבעה!!!
הציור הראשון ירד ישר לתיקיית ההשראות שלי---

יש לה פרצוף עם הבעה מטורפת! איזה זווית!
משו, תעלי עוד.

ים הצלחות!

• הוסף לסימניות
ציורים מאלפים
לשמירה אמיתית על הזכויות, כדאי לעשות סימן מים.

• הוסף לסימניות
הילדה?! וואו
הרובוט? קצת פחות (ביחס לילדה!)
את? ברוכה הבאה :)

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים!

אני עדיין לא אוחזת איך בדיוק עונים תגובה כשההודעה שלכם כתובה מלמעלה..אם הבנתם אותי..
תודה יפית כוכב על הפירגונים הבלתי נשלטים שמחתי מאוד!
אממ יואל בר לב .. שמחה שאהבת את הציורים ושכתבת שהרובוט פחות יפה (ביחס לילדה!) הייתה לי צביטה קטנה בלב כי דווקא יש לי יותר מקום חם בלב לרובוט והקונספט שלו מאשר לילדה (עם כמה שהיא חמודה!) אבלך התנחמתי שזה רק ביחס לילדה..(האמת שבמקור הוא עם צבע פשוט לא אהבתי איך שהצבע יצא במנגה,יצא חיוור מדי ובפוטושופ כשיחקתי עם הצבעים הוא איבד את הצבע האפור שלו אז העדפתי כבר שחור לבן.) בכל אופן, מי יודע איך היו מגיבים עליו בלי הילדה הזרחנית שם מעליו...? :rolleyes:
תודה בכל אופן לכולם על הקבלת פנים החמה והחיובית :)

• הוסף לסימניות
אה ותודה חשובה לשירי!

שבלעדיה לא הייתי פה :D
עזרה לי עם "בירוקרטיית" הפורום הנוקשה ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבליב;1957031:
אני עדיין לא אוחזת איך בדיוק עונים תגובה כשההודעה שלכם כתובה מלמעלה..אם הבנתם אותי..
תודה יפית כוכב על הפירגונים הבלתי נשלטים שמחתי מאוד!
:)

הפירגונים מאבדים שליטה בעיקר מול דברים מדהימים באמת---
והילדה הזו באמת משו.
הרובוט נראה רעיון מעניין (קונה חלקים לעצמו?) אך לא ברור מספיק. ועל כן העין ממהרת להתמקד בביצוע הטכני.
אבל יש לך כיוון מיוחד ואומנותי, תמשיכי להוציא יצירות פאר ולשתף אותנו!

נ.ב. בתחתית כל הודעה שברצונך לצטט, ליד הפעמון, יש אייקון 'הגב עם ציטוט'

ים הצלחות, והמשך יום מקסים!

• הוסף לסימניות
ברוכה הבאה! יופי של איורים :)
כדאי לך לעבוד עוד קצת על החולצה של הילדה והצוואר זה נראה אזור פחות חד כמו שאר הפנים, זה יקפיץ את הרמה של האיור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאלה+;1958990:
ברוכה הבאה! יופי של איורים :)
כדאי לך לעבוד עוד קצת על החולצה של הילדה והצוואר זה נראה אזור פחות חד כמו שאר הפנים, זה יקפיץ את הרמה של האיור.

תודה רבה !

זה צילום מסך שבוצע באמצע עבודה על הציור ,לא העליתי את התמונה הסופית- (תחליף לחותמת מים.)אבל נראה לי שאני אשתמש בחותמת מים בכל זאת לאור ההמלצות.. :D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבליב;1960300:
תודה רבה !

זה צילום מסך שבוצע באמצע עבודה על הציור ,לא העליתי את התמונה הסופית- (תחליף לחותמת מים.)אבל נראה לי שאני אשתמש בחותמת מים בכל זאת לאור ההמלצות.. :D

אוקי אם ככה, בסדר:D ;) :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה