>>חדש!!! אפיקומן השנה לילדים!<<המשך לאשכולות "קבלו אותם" "והנה זה בא"

• פותח הנושא roze
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
זה מה שהתקבל בנסיון להכנס. רק לי?
כדאי לבדוק!!
ציטוט:
הודעת מערכת
הקובץ מצורף הספציפי שאליו הגעת שגוי. אם הינך עוקב אחר קישור שגוי, אנא יידע את בעל האתר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרשמלו;2055938:
זה מה שהתקבל בנסיון להכנס. רק לי?
כדאי לבדוק!!
ציטוט:
הודעת מערכת
הקובץ מצורף הספציפי שאליו הגעת שגוי. אם הינך עוקב אחר קישור שגוי, אנא יידע את בעל האתר

אכן. בטעות העלתי פעמיים, איך אני מוחקת את הדבר הזה?- האשכול הנוסף הזה שנוצר לי בטעות פעמיים?

• הוסף לסימניות
גם באשכול השני אין אפשרות לראות כלום.
:confused:
לפי מה שראיתי בשיטוטי פה :
את פשוט יכולה לערוך ולמחוק הכל, אמנם תשאר משבצת ריקה אבל לפחות לא בלבול.
בהצלחה!!!:eek:

• הוסף לסימניות
מה קרה ל "תאום" של האשכול הזה???
היתה אמורה להערך בו הגרלה...
האם יתכן שהוא "נעלם"???:cool:
;) :eek: :rolleyes: :cool:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרשמלו;2059445:
מה קרה ל "תאום" של האשכול הזה???
היתה אמורה להערך בו הגרלה...
האם יתכן שהוא "נעלם"???:cool:
;) :eek: :rolleyes: :cool:

גם אני התפלאתי....;):rolleyes::eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה