- הוסף לסימניות
כן. לעבור עם ספוג הפלאיש לי עגלת מיוס נהנת מאד
מפריע לי שממש שבקלות היא נשרטת בצדדים...
יש מה לעשות לזה?
כן. לעבור עם ספוג הפלאיש לי עגלת מיוס נהנת מאד
מפריע לי שממש שבקלות היא נשרטת בצדדים...
יש מה לעשות לזה?
אפשר לשלוח למייל info+nobinf.com בצירוף איש קשר לחזרהגם לי בדיוק אותו דבר
אין לי איך לשלוח בפרטי
אם את מקבלת מענה על זה אשמח שתשתפי
תודה.
ואם אין חשבונית אז אי אפשר לקנות? כלומר צריך לקנות עגלה חדשה?בצירוף חשבונית ניתן לרכוש בשירות לקוחות
לצערי מדיניות החברה היא שאין אפשרות לקנות או לקבל חלקים חילופיים ללא חשבוניתואם אין חשבונית אז אי אפשר לקנות? כלומר צריך לקנות עגלה חדשה?![]()
שלום רב,חדש בפרוג!
שיתוף פעולה עם סייבקס
שמחים לבשר על שיתוף פעולה מיוחד עם Cybex!
מעכשיו תוכלו לקבל שירות ישיר מהחברה – כל מה שצריך לדעת על עגלות ומוצרים, כולל מידע על דגמים חדשים, עזרה עם מוצרים קיימים, מדריכים וטיפים.
צריכים עזרה או יש לכם שאלה? פשוט פנו אלינו בניק הזה
בברכה-
יעל- סייבקס ישראל
תודה על השירות ,אני גרה בצפון החנות ליד הבית לא נמצאת ברשימה שלכם.חדש בפרוג!
שיתוף פעולה עם סייבקס
מעכשיו תוכלו לקבל שירות ישיר מהחברה – כל מה שצריך לדעת על עגלות ומוצרים, כולל מידע על דגמים חדשים, עזרה עם מוצרים קיימים, מדריכים וטיפים.
בברכה-
יעל- סייבקס ישראל
נשמח מאד.שלום רב,
תודה על השירות ,אני גרה בצפון החנות ליד הבית לא נמצאת ברשימה שלכם.
אפשר לצרף עוד חנויות בעיקר באזור הצפון.
רציתי לשאול האם יש אפשרות לקחת סלקל בצבע אחד ועגלה בצבע שונה במבצע או שחייבים הכל באותו צבע??
תודה
הסלקל של המבצע מגיע בשחור בלבדרציתי לשאול האם יש אפשרות לקחת סלקל בצבע אחד ועגלה בצבע שונה במבצע או שחייבים הכל באותו צבע??
תודה
לא כרגעיש לי מיוס 2
האם יש טרמפיסט תואם?
השילדה של העגלה שלי נשברה. איפה ניתן לתקן אותה?חדש בפרוג!
שיתוף פעולה עם סייבקס
בברכה-
יעל- סייבקס ישראל
יש לך חשבונית?השילדה של העגלה שלי נשברה. איפה ניתן לתקן אותה?
אכן כןרגע, רוצה להבין, הטיולון של סייבקס מיוס מתקפל יחד עם הגלגליפ כיחידה אחת??
שמחים שאת נהנית.הי,
איזה כיף שאפשר לפנות דרך כאן. יש לי טיולון ביזי כמה חודשים ואני נהנית ממנו מאוד.
יש בעיה אחת: השרוך להגבהה/הנמכה של משענת הגב די תקוע, ממש קשה למשוך. האם זו בעיה כללית? מה ניתן לעשות?
לגבי החלקי חילוף העברתי להנהלה.@שירות לקוחות - cybex
קודם כל עגלה מהממת וחתיכה וזו הסיבה היחידה שקניתי אותה במחיר המופרז הזה(בארץ)
(כאילו את עיצבת אותה אבל נו נפרגן...)
יפה שסוף סוף יש שירות לקוחות
הצעה ממני-משהו שיעלה לכם מאוד זה אפשרות לקנות חלקים בודדים אמבטיה בלבד\טיולון\רק פגוש וכו' כמו בחניות סייבקס בחו"ל או לילופין בבוגבו ישאל שזה באמת מטה את הבחירה הסופית הרבה פעמים.
כמה שאלות:
1.האם הטיולון של המיוס 3 אמור להתקפל גם כשמושב הילד כלפי ההורה או שצריך להפוך לכיוון הרחוב ואז מתקפל?
2.וגם עדין לא הבנתי מה ההבדל בין מיוס 2\3 חוץ מכמה עיצובים חיצוניים.
3. עגלה נוספת שנקנתה בחו"ל אתם נותנים עליה שירות בארץ(נקנתה לפני שנה בחנות פיזית של סייבקס ארה"ב)
מותר לבקש יפה בלי עקיצות, וכן... גם מנותן שירות...@שירות לקוחות - cybex
קודם כל עגלה מהממת וחתיכה וזו הסיבה היחידה שקניתי אותה במחיר המופרז הזה(בארץ)
(כאילו את עיצבת אותה אבל נו נפרגן...)
יפה שסוף סוף יש שירות לקוחות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים