שיתוף מקודם חדש באתר פרוג- שירות לקוחות ישירות מחברת סייבקס

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
מצב
הנושא נעול.
הי
יש צורך במתאמים לסלקל במיוס אם הסלקל של סייבקס?

אני מחכה לסרטונים של פירוק עגלת קויה לכביסה.
תודה!

@שירות לקוחות - cybex אני רוצה לקנות טיולון מדגם אורפאו
ואני רואה שהוא מגיע בלי פגוש קדמי,
הפגוש שאתם מוכרים בנפרד של קויה מתאים גם לטיולון הזה?
או שפגוש אוניברסלי אחר יכול להתלבש עליו?

מה לגבי סרטון פירוק לעגלת ביזי?

@שירות לקוחות - cybex אני רוצה לקנות טיולון מדגם אורפאו
ואני רואה שהוא מגיע בלי פגוש קדמי,
הפגוש שאתם מוכרים בנפרד של קויה מתאים גם לטיולון הזה?
או שפגוש אוניברסלי אחר יכול להתלבש עליו?
האורפאו מגיע יחד עם פגוש שלו

אשמח למידע...
לגבי הסלקל הנשכב...
האם זה כמו דונה החדשה??
דונה החדש הוא כמו זה...
זה סלקל שנשכב- הוא הרבה יותר בריא לגב של התינוק, לא משאיר אותו במנח שהורס את הגב,
ולכן אפשר להוציא מהרכב ישר לבסיס של העגלות ולחסוך להעביר אותו במידה ונרדם ו/או מדובר ביציאה לא ארוכה שדורשת אמבטיה

עדכון חשוב:
המבצע של המיוס ו/או הפרימה השתדרג-
מקבלים סלקל נשכב לשכיבה מלאה,
הוא הבריא והבטיחותי עבור התינוק ומתאים מגיל לידה עד גיל שנתיים ( משקל מקס' 13 ק"ג)
הוא נתפס עם המתאמים שמגיעים עם העגלה על הבסיס ובכך חוסך להעביר את הילד לאמבטיה במידת הצורך אך לא פוגע בגב הילד כמו סלקלים אחרים שלא נועדו לשימוש לזמן ממושך.

היי,
אפשר לקבל מידע איך לכבס עגלת טיולון אורפאו?
חשוב לי מאוד, מחכה לזה כבר הרבה זמן...
תודה.

שלום וברכה רציתי לדעת האם יש גם דגם מליו וגם מיוס 2 או שזה אותו דבר ואם כן מה ההבדלים וכן מה ההבדל בינם למיוס 3 האם שווה להוציא על זה עוד הרבה כסף או שלא
תודה לכל העונים

לעת עתה הסתיים השת"פ של פרוג & סייבקס, בעז"ה אם יחודש, האשכול יפתח מחדש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה