תיקון קוראים
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
זה לא אמור להיות קשור לנטפרי משום כיוון או צומת. אם זה פועל זה פועל ואם לא כנראה שהתכונה לא נפרסה לכולםנטפרי?
זה לא אמור להיות קשור לנטפרי משום כיוון או צומת. אם זה פועל זה פועל ואם לא כנראה שהתכונה לא נפרסה לכולםנטפרי?
יש, עכ"פ במרחבים שלי, תנסו לרענןאין אופציה של מחיקה במרחב משותף![]()
במרחבים של גי'מייליש, עכ"פ במרחבים שלי, תנסו לרענן
מתעדכן אוטומטיתאולי יש לזה תוסף מיוחד?
יתעדכן, תמתין בתור בסבלנות...לי לא עובד!!!
וכן רעננתי כבר כמה פעמיים...
אולי יש לזה תוסף מיוחד?
על הדרך קופצת על האשכול הזה,יתעדכן, תמתין בתור בסבלנות...
על הדרך קופצת על האשכול הזה,
אשמח למידע על תוסף למייל שמראה לי אם פתחו את המייל ששלחתי
ולהפך שלא נותן לראות אם פתחתי מייל שנשלח אלי.
אם למשהו יש מידע בעניין אשמח לשמוע.
אמור לקחת כמה ימים לפחות, מדובר במיליארדים של משתמשים, יש אנשים שבמייל אחד זה התעדכן ובמייל השני לא.באסה אצלי עדיין לא התעדכן
ככה זה עידכונים לוקחים זמן? לא מגיע לכולם ביחד?
לי יש אתרוגיש מישו עם אתרוג שהתעדכן לו?
לי זה עוד לא עודכן...
גם לי עדיין לא![]()
גם לי.. ריעננתי...
יתעדכן, תמתין בתור בסבלנות...
אמור לקחת כמה ימים לפחות, מדובר במיליארדים של משתמשים, יש אנשים שבמייל אחד זה התעדכן ובמייל השני לא.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים