- הוסף לסימניות
גמלי ...לא עובד עדיין![]()
גמלי ...לא עובד עדיין![]()
נראה לי שזה זה
![]()
Tweaks for Google Chat - Chrome Web Store
Works with latest Chat. Adds button to messages to quote reply for legacy, threaded chat rooms.chrome.google.com
גם ליגם ליי
הקישור שהוספת זה לציטוטים,עובד לי רק במייל הראשי
אבל מה זה העיפרון עריכה הזה?
לי .באתרוג ההתעדכן כבר למשהו?
?????המחיקה היא כמו בווטסאפ?
אחרי כמה זמן אפשר למחוק? והאם יש אופציה למחיקה אצלי ומחיקה אצל כולם?
שאלתי אם המחיקה היא בצורה כזו שאפשר למחוק גם אצלי וגם אצל אחרים?????
כשאת מוחקת הודעה זה נמחק אצל כל המשתמשים, והם רואים במקום הודעה את ההודעה הזאת:והאם יש אופציה למחיקה אצלי ומחיקה אצל כולם?
אפשר למחוק תמיד אצל כולם?כשאת מוחקת הודעה זה נמחק אצל כל המשתמשים, והם רואים במקום הודעה את ההודעה הזאת:
כנ"ל..לי התעדכן רק היום אז לכל מי שעדיין לא, תהיו רגועים זה בדרך....
שבוע טוב
צ'אט במייל זה גוגל צ'אטהאפשרות מחיקה היא תהיה גם בצאט במייל או רק בגוגל צאט?
יש לי כבר...לי אין...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים