חדש בנטפרי

• הוסף לסימניות
מחיר מצויין. כל הכבוד!
חוץ מהעובד שזה בלי שיחות...:eek:

• הוסף לסימניות
אני גולש בנטסטיק על סים רגיל, יש להם מסלול של 10 ג'יגה + שיחות והודעות ללא הגבלה ב39 ש"ח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;2076803:
אני גולש בנטסטיק על סים רגיל, יש להם מסלול של 10 ג'יגה + שיחות והודעות ללא הגבלה ב39 ש"ח.

נכון זה המסלול הרגיל שלהם. באינטרנט פרוץ.

במסלול של נטפרי. שמקבלים את הסינון מובנה בסים. הוספנו מחיר של 10 שקל כדי שלנטפרי יהיה קצת כיסוי עלויות.
ולצורך זה הורדנו מהאתר שלנו את ההצהרה שהסינון הוא ללא תוספת תשלום.

ואכן היום נטפרי הוא בתוספת תשלום לכסות קצת את העליות.
וכל מי שהרגיש עד היום נהמא דכיסופא יכול להפסיק להרגיש.

לגבי השיחות. זה הוראה של הרבנים להוריד את השיחות כדי שזה לא ישמש לסמארטפון לא מוגן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;2076803:

איך השירות ומהירות הגלישה?
אכפת לך לעלות טסטים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mat;2076812:

במסלול של נטפרי. שמקבלים את הסינון מובנה בסים. הוספנו מחיר של 10 שקל כדי שלנטפרי יהיה קצת כיסוי עלויות.

לגבי השיחות. זה הוראה של הרבנים להוריד את השיחות כדי שזה לא ישמש לסמארטפון לא מוגן.

אז לפחות את ההודעות sms מדוע אי אפשר להשאיר??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mat;2076812:
אם תוכל להסביר אני לא ממש מבינה בתחום..... מה הבעיה שיהיה גם שיחות? ,הרי אם יש נטפרי אז זה בעצם מוגן, לא ??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mat;2076812:

אפשר להצטרף דרכם גם לספק ביתי נטפרי ? כי יש להם חבילות משולבות ספק-תשתית במחירים מאוד אטרקטיביים??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סומסומדיה;2076952:
אם תוכל להסביר אני לא ממש מבינה בתחום..... מה הבעיה שיהיה גם שיחות? ,הרי אם יש נטפרי אז זה בעצם מוגן, לא ??
הם חוששים שאדם יסתובב עם מכשיר לא מסונן, מכשיר רגיל, ויאמר שהוא מסונן עם נטפרי.
ובעצם, יש לו עוד סים שאיננו מסונן ו/או גולש עם wifi שאיננו מסונן, והכל בחסות נטפרי.

בכדי שהסינון יהיה מובטח, צריך שגם המכשיר יהיה מסונן. הדבר הבא של נטפרי :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosi7708;2076978:
אפשר להצטרף דרכם גם לספק ביתי נטפרי ? כי יש להם חבילות משולבות ספק-תשתית במחירים מאוד אטרקטיביים??
לא ! ביררתי בנטפרי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;2076803:
מה הכוונה שיחות והודעות?
ממכשיר לא כשר, לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mat;2076812:

האם מי שמצטרף דרך 019 מקבל תוספת של 10 נק' כל חודש (חוץ מה-10 נק' חינם)? הרי הוא משלם 10 ש"ח נוספים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב הצפון;2080467:
מה הכוונה שיחות והודעות?
ממכשיר לא כשר, לא?

כמו שכתב מאט, האינטרנט לא כשר, ויש לי סינון על המחשב של התוכנה של נטפרי.

• הוסף לסימניות
האם זה מתאים לטאבלט?

• הוסף לסימניות
אם הטאבלט וינדוס, אז כן. אבל צריך לחסום עצמאית את ה--wifi.

אם הטאבלט הוא אנדרואיד, עקרונית ניתן להשתמש. אם כי, אין תמיכה כרגע לאפליקציות. וכמובן שגם גם צריך לנתק את ה-wifi

• הוסף לסימניות
האם מישהו התנסה ויכול לומר לי איך מהירות הגלישה?

• הוסף לסימניות
מהירות על דור 3 של אורנג בלבד לתשומת לב

• הוסף לסימניות
וכידוע, דור 3 של פרטנר, לא מי יודע מה.
כך שמי שמחפש שימוש רגיל+, זה מצויין. מי שמשתמש כבד, לא מומלץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה