חדש בנקסט - האתר בעברית

• הוסף לסימניות
אפשר כתובת האתר בעברית.

• הוסף לסימניות
כמה טעויות כתיב, נראה שתרגמו בגוגל...

• הוסף לסימניות
כנראה לי שזה בעקבות האשכולות השמנים פה בפרוג :D

• הוסף לסימניות
נחמד.
הלואי יבואו עוד כמה כמוהו.

• הוסף לסימניות
הישראלים מפרנסים אותם...

• הוסף לסימניות
פצצה מתקתקת,
שיתנו לנו אחוזים!!!!

• הוסף לסימניות
עברית משעשעת למדי, אבל זה לא התרגום של גוגל.
זה משהוא שלמד עברית באולפן :)

• הוסף לסימניות
לא מבינה מה הבעיה, אני רואה שני תמונות תמונה אחת לא רואה
אולי שם הבעיה?

• הוסף לסימניות
כיף גדול!
חבל שלא לקחו מתרגם יותר טוב, כרגע זה ממש מקרטע למוח הישראלי...
שימו לב לזה:
קולקציה אופנתית אך מפחידה של אדום זוהר, כחול, אפור חוואר וDenim ג'ינס, עם עיצובי מפלצות מגניבים. :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י l222;1239530:
לא מבינה מה הבעיה, אני רואה שני תמונות תמונה אחת לא רואה
אולי שם הבעיה?

תתבוני בכיתוב שבתחתית תמונת הפעוט.

• הוסף לסימניות
ותגידו אפשר לשלם בויזה ישראלי או שאני מדמיינת? קצת דחוף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hila;1239654:
ותגידו אפשר לשלם בויזה ישראלי או שאני מדמיינת? קצת דחוף

מה עניין פה לדימיונות?
הגעת לשתשלום תקלדי ותראי מה תשובת מסטר נקסט...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה