כללי חדש!!! השתלמויות לגרפיקאים אחד על אחד...

• הוסף לסימניות
במשך הזמן פנו אלי גרפיקאים בבקשה להשתלם בתחום הטיפוגרפיה, קומפוזיציה או עיצוב אותיות.
אין כיום מכללה שמלמדת עיצוב ופיתוח גופנים בצורה מקצועית.
לאור בקשות חוזרות ונשנות מצד גרפיקאים להשתלם בנושאים אלו, החלטתי להקדיש כמה שעות בשבוע בשעות הערב להעביר קורסים למעונינים דרך סקייפ או טים וויאר.
המחיר לשעת לימוד אקדמאית 120 ש"ח
כל המעוניין, יכול לפנות אלי למייל לבירור
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ולהשאיר פרטים
שם:
שם משפחה:
מספר נייד או טלפון:
הערה:

אבקש שכותרת המייל תהיה "השתלמות" + <הנושא> [עיצוב|טיפוגרפיה|קומפוזיציה|עיצוב ופיתוח גופנים]
לדוגמא השתלמות = פיתוח גופנים

בברכה
אליהו פריד - פונטייפ בע"מ

• הוסף לסימניות
במשך הזמן פנו אלי גרפיקאים בבקשה להשתלם בתחום הטיפוגרפיה, קומפוזיציה או עיצוב אותיות.
אין כיום מכללה שמלמדת עיצוב ופיתוח גופנים בצורה מקצועית.

כל מילה.

כאחד מאלו שהשתלמו אצל רבי אליהו, אני יכול להעיד, כי החומר התיאורטי (והמעשי) שהוא מעביר, הוא מדהים מצד עצמו. מעורר השראה ומפרה מאד, בסודות העיצוב והקומפוזיציה בפרט, ובמבט חדש לחיים, בכלל.

ומה הקשר בין החיים והעולם מצד עצמם, לבין עיצוב, טיפוגרפיה וקומפוזיציה?!
זהו. מי שלא מבין את הקשר, ואינו מבין שהעיצוב הוא בעצם הבריאה, מעולם לא דרך בשערי העיצוב הגרפי. ורבי אליהו ממחיש זאת בצורה יוצאת דופן. בהחלט.

אין מקום בעולם שמלמד בצורה יהודית כל-כך (הכל נמצא כבר בתורה, אין צורך לרעות בשדות זרים), את תורת העיצוב.

מקווה שתסלחו לי על ההשתפכות. אבל הייתי חייב לשתף.

אשריך רבי אליהו. חילך לאורייתא.

• הוסף לסימניות
חבר'ה מניסיון שווה כל דקה.

• הוסף לסימניות
קיבלת כמה פניות בפרטי, בשאלה מה בעצם אני מציע ללמד מעצבים.
אני מתחיל בקומפוצייה ומלמד חומר שאינו נלמד בבתי הספר הגבוהיים לעיצוב.
כמעצב אותיות תורת הקומפוזציה היא תורה רחבה מאוד.
קומפוזיציה לעיצוב מודעה שונה מקומפוזיציה לעיצוב לוגואים וקומפוזיציה לעיצוב גופנים הוא דבר בפני עצמו

ידע מעמיק בקומפוזיציה משחיכה ישירות על איכות העיצוב.

בלימודי טיפוגרפיה אני מלמד להשתמש נכון בפונטים

• הוסף לסימניות
בלימודי טיפוגרפיה אני מלמד להשתמש נכון בפונטים
יע יע, זכיתי ללמוד אצלך טיפוגרפיה ושימוש נכון בפונטים. לא משהו מסובך, אבל טיפים שלא לומדים בשום מקום אחר.
כהיום אני רואה לפעמים מעצבים ממש מוכשרים, שנופלים בדיוק בנקודה הזאת, הכל מושלם, הכל בוהק, רק הטיפוגרפיה, עפעס נישט...
אם הייתי משלם לך אחוזים מאז השדרוג שקיבלתי בזכותך, כנראה שהיית יכול לצאת לפנסיה מוקדמת... ;)
ממליץ בחום!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה