- הוסף לסימניות
אני העברתי.
אבל @אמת מארץ תצמח חולק עלי.
אני הבנתי פעם מהרצאה שלך [תשואות פ''מ] שאתה בעד המסלול של מור הלכה האם דעתך השתנתה מאז?בגלל שאני לא סומך על אינפיניטי.
אני העברתי.
אבל @אמת מארץ תצמח חולק עלי.
אני הבנתי פעם מהרצאה שלך [תשואות פ''מ] שאתה בעד המסלול של מור הלכה האם דעתך השתנתה מאז?בגלל שאני לא סומך על אינפיניטי.
לפני שנים רבותאני הבנתי פעם מהרצאה שלך [תשואות פ''מ] שאתה בעד המסלול של מור הלכה האם דעתך השתנתה מאז?
מזל טוב!אני לא העברתי.
את הבת שנולדה לי למז"ט הכנסתי למיטב.
חודש אב פ''דלפני שנים רבות
לאינפיניטי לא היתה כשרות משמעותית
ולמיטב לא היה S&P 500
כאמור, נכון להיום מיטב.חודש אב פ''ד
בכל מקרה לגוף השאלה?
אכן מדדי תל אביב עשו תשואה יפה.
לא הבנת.הוא אשר אמרתי.
לטעמי הנקודה היחידה שרלוונטית במקרה הספציפי הוא טיב החברהלא הבנת.
שיש בינינו מחלוקת על חברת אינפיניטי, זה נקודה אחת.
נקודה שניה, השואלת שאלה לגבי התלבטות ספציפית - האם להעדיף סנופי או עולמי (אחרי שהיא כבר זמן מה בעולמי).
זה לא קשור לדעה הכללית שלך בהקשר של חברה.
תחשוב על זה.
בתודה!תכל'ס מתחילת שנה התשואה היא 13.62, בזמנו פרסמו שזה עובר למסלול בסיכון מוגבר, זה נכון? כדאי להשאיר שם?
@השקעות R הון
@ה. שלמה
נכון, מדדי תל אביב ניצחו את המדדים בשנה האחרונה.שואל שוב לגבי מסלול הלכה בהראל
בתודה!
שני ההלכות הנ"ל - הם בעצם סיכון מוגבר בפועל.בקיצור עדיף מיטב או אינפיניטי במסלול הלכה. ולגבי סיכון מוגבר אין לכם דעה?
תראו באשכול הזה -מה קרה למיטב ואיניפיניטי ב- 12 חודשים אחרונים במסלולי הלכה?
הם בפער גדול מאד משאר החברות, זה בגלל שער הדולר?
www.prog.co.il
כןהם בפער גדול מאד משאר החברות, זה בגלל שער הדולר?
העברה למסלול הזה מבלי להבין את המשמעות של זה, ולראות האם אכן זה מתאים לנתונים שלכם או שלא, יכולה להתברר בעתיד כטעות.שלום וברכה,
העברתי לאחרונה מסלולי חיסכון לכל ילד למיטב הלכה (מאלטשולר), וכעת פתחתי וראיתי את הטבלאות פה שמראות שמיטב מונח עמוק תחת אינפיניטי וקופ"ג אחרות.
האם טעיתי בההעברה?, האם יש בעייה להעביר תוך זמן קצר לקופ"ג חדשה?
rhon.co.il
| שם | יוני | שנה | 3 שנים | 5 שנים |
|---|---|---|---|---|
| אינפיניטי גמל להשקעה עוקב מדד s&p 500 | 2.57% | 6.80% | ||
| מיטב גמל להשקעה עוקב מדד S&P 500 | 0.76% | 3.10% | 64.37% | |
| הפניקס גמל להשקעה עוקב מדד S&P500 | 0.90% | 2.97% | 64.43% | |
| מנורה מבטחים גמל להשקעה עוקב S&P500 | 0.95% | 2.82% | 62.99% | |
| הראל גמל להשקעה עוקב מדד s&p 500 | 0.86% | 2.81% | 64.71% | |
| מור גמל להשקעה - עוקב מדד S&P500 | 0.76% | 2.73% | 60.54% | 99.57% |
| אנליסט קופת גמל להשקעה עוקב מדד S&P500 | 0.77% | 2.67% | ||
| מגדל גמל להשקעה עוקב מדד s&p500 | 0.80% | 2.64% | 63.09% | |
| אלטשולר שחם חיסכון פלוס עוקב מדד S&P 500 | 0.84% | 2.64% | ||
| כלל גמל לעתיד עוקב מדד s&p 500 | 0.69% | 2.37% | 62.16% | |
| ילין לפידות קופת גמל להשקעה מסלול עוקב מדד s&p 500 | 0.90% | |||
| תשואה ממוצעת לקבוצה | 0.90% | 3.16% | 63.18% | 99.57% |
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים