מדריך חדש!!!! יצירת וידאו בג'ימיני

• הוסף לסימניות
יצרתי תמונה לאתגר היומי על חוויות הפסח
ופתאום ראיתי שיש אפשרות ליצירת וידאו על סמך טקסט
כתבתי את ההנחיה שיצרתי איתה את התמונה לאתגר
שמטרתה הייתה להמחיש את הכנת התרכיז תפוזים של פסח
והנה הוידאו המדהים הבא שנוצר בתוך חצי דקה בלבד!!!!!

כמו שכתבתי כבר מאז שאיילון מאסק שידרג את גרוק הוא הכניס את כל מערך הAI למירוץ חימוש וכל יום אנחנו קמים לבשורות חדשות ומדהימות.
הנה הסירטון לפניכם

• הוסף לסימניות
איך בדיוק עשיתם את זה?
כי ניסתי ולא הצלחתי

• הוסף לסימניות
אה לא משנה ראיתי עכשיו את ההודעה שכתבת למעלה
אבל אולי בכל זאת?? לבורים כמוני

• הוסף לסימניות
@21999
יש לכם מנוי פרימיום בגימיני????
אם לא איך עשיתם את זה?

• הוסף לסימניות
@21999
יש לכם מנוי פרימיום בגימיני????
אם לא איך עשיתם את זה?
מצטרפת
הוא כותב לי:
נכון לעכשיו, היכולת ליצור סרטונים אינה זמינה כלל, גם לא למנויי פרימיום. אני עדיין לומד ומשתפר, והוספת יכולות כמו יצירת סרטונים היא תהליך מורכב שלוקח זמן.

אני מבין שזה יכול להיות מתסכל, ואני מעריך את הסבלנות שלך. אני מקווה שבעתיד אוכל להציע לך גם אפשרות ליצור סרטונים!

בינתיים, האם יש משהו אחר שאני יכול לעשות בשבילך? אולי ליצור עוד תמונות?

• הוסף לסימניות
זה נותן לי רק את ההגדרות המוכנות, את זה:
1745103163494.png
לכתוב בעצמי הוא באמת לא נותן לי

• הוסף לסימניות
מתחת השורה שהוא נותן לך לכתוב יש ריבועים עם תיאורי סרטונים, כמו שהעליתי למעלה, תלחצי על אחד מהם, וזה נותן אחרי 8 שניות.

• הוסף לסימניות
אני מנוי ואין לי את האופציה!
חוצפה ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה