טיול בחו"ל חדש: כניסה לטרקלין בנמלי התעופה ללא תשלום

• הוסף לסימניות
יש כעת מבצע אצל חברת פספורטכארד למי שעושה ביטוח נסיעות דרכם, במקרה שהטיסה מתעכבת למעלה מ90 דקות מהזמן המקורי הוא זכאי לקבל כניסה חינם לטרקלין (עם עד 6 מלוים נוספים).

שלא נצטרך.

• הוסף לסימניות
יש כעת מבצע אצל חברת פספורטכארד למי שעושה ביטוח נסיעות דרכם, במקרה שהטיסה מתעכבת למעלה מ90 דקות מהזמן המקורי הוא זכאי לקבל כניסה חינם לטרקלין (עם עד 6 מלוים נוספים).

שלא נצטרך.
זה לא לגמרי חדש. היה את זה כשטסתי לפני חצי שנה
זה גם לא כניסה חינם כי הביטוח של פספורטכארד עולה יותר מכל חברה אחרת (כמעט כפול מחברות מסוימות) אני שילמתי מחיר כמעט שווה לכרטיס טיסה על הביטוח שלהם
איך מממשים?

• הוסף לסימניות
זה גם לא כניסה חינם כי הביטוח של פספורטכארד עולה יותר מכל חברה אחרת (כמעט כפול מחברות מסוימות) אני שילמתי מחיר כמעט שווה לכרטיס טיסה על הביטוח שלהם
אני נסעתי פעמיים אירופה קצר, יצא הכי זול דרכם.
אולי אתה מבטח יהלומים....
אגב גם מבחינת הפרקטיקה שלא נצטרך, עם הכרטיס שלהם, אין לך את הפריבלגיה הזאת בחברות אחרות...

• הוסף לסימניות
זולים הם לא !

בשביל ראש שקט שלא נצטרך ועוד בחול שווה לשלם עוד כמה דולרים
לפעמים משלמים מאות ואלפי דולרים שבביל שהחופשה תהיה הכי מושלמת ואז בביטוח מתקמצנים

• הוסף לסימניות
תלוי כמה דולרים זה...
לנו יצא כמעט אלף (!) דולר בביטוח דרך פספורטכארד
ולא ביטחנו יהלומים. ביטוח בריאות בסיסי לתקופה ארוכה יחסית (חודש וחצי)
במקרה כזה אולי את צודקת ואני גם מאמין שזה לא היה חופשה אלא סיבות אחרות
אבל בחופשה רגילה שלוקחת בין יומים לשבוע הפער לא כזה גדול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה