- הוסף לסימניות
בנטפרי ופתוח ליחסום לי
בנטפרי ופתוח ליחסום לי
צריך להרשם אליהם?יש שירות שאני מכיר אותו כבר יותר משנתיים, אפשר לשלוח ולקבל הודעות וואצאפ דרך המייל
כאן
גם בשירות הזה יש כמה 'באגים', (יתכן והם כבר תוקנו), כמו למשל שכל הודעה היא מייל חדש, ואי אפשר להתכתב בשרשור.
כל הודעה מגיעה עם 'ים' של מלל, כך שההודעה 'טובעת' בתוך כל המלל.
אין אפשרות להתחבר לקבוצה, אלא רק ע"י בקשה מהמערכת.
אין לי שום קשר או טובת הנאה מהשירות
צריך להירשםצריך להרשם אליהם?
וזה רק להודעות של קבוצות?
חסום לי בגולןמספר המערכת: 08-302-0707
אי אפשרואיך מקבל ההודעה מחזיר לי תשובה?
אפשר לרשום לו בהודעה שיחזור לכתובת אימייל שלי או מספר טלפון שלי.איך זה עוזר אם אי אפשר להמשיך לנהל את השיחה
באילו מקרים זה יעיל רק לשלוח הודעה בלי אפשרות לקבל תגובה?
מספר ניתוב.בדיוק באתי להשמש בזה עכשיו לצורך דחוף ואני רואה שנחסם
יש דרך בכל זאת להיכנס למערכת?
גם נחסםמספר ניתוב.
אם יש לכם סים של הוט מובייל 0733129580
ניסת מטלפון נייח?בדיוק באתי להשמש בזה עכשיו לצורך דחוף ואני רואה שנחסם
יש דרך בכל זאת להיכנס למערכת?
אין רנציונל אצלם!וועדת הרבנים חסמו את הקו
מישהו יודע למה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים