זה לא עובדעדכון מוצ''ש 10/08/24
נוספה האפשרות לשמירת אנשי קשר במערכת,
בשלוחה * אפשר לשלוח בצורה מהירה ע''י הקשת המקש עליו נשמר המספר.
נכנסת בשלוחה 9 בכדי לשלוח?זה לא עובד
הוא לא נותן לשלוח למספר שמור
הוא רק מקריא מה המספר השמור שיש במקש הזה וזהו
לא נותן אפשרות לשלוח לזה
תודה רבה
כןנכנסת בשלוחה 9 בכדי לשלוח?
בשלוחה 9 זה שמיעת ועריכת אנשי קשר.כן
הוא מקריא את המספר המעודכן במערכת על מקש זה
ואז הוא נותן אופצייה של אישור ויציאה ואופצייה של עדכון מספר
אבל אין שום אופצייה לשלוח למספר הזה
לא בשלוחה 9 ולא בשלוחה *
תודה רבה
אני לוחץ *בשלוחה 9 זה שמיעת ועריכת אנשי קשר.
שלוחה * זה שליחה מהירה.
מה עשיתם בשלוחה * ולא הצלחתם?
תנסו עכשיו.אני לוחץ *
ואז הוא אומר להקיש על אחד מהמקשים
אני לוחץ על מקש 1
והוא מקריא לי את המספר שהגדרתי כשליחה מהירה במקש 1
ואז הוא אומר לי לאישור ויציאה הקישו 1 לעדכון מספר אחר למקש זה הקישו 2
וזהו
@מיט ארוהיגקייט @ברוך ר@אברהם צבי הוא אומר לי שהמספר לא תקין בזמן שאני יודע שהמספר עובד
כי זה נחסם לךזה אומר לי שהטלפון שלי משוייך לקומה הכשרה ולא ניתן להשלים את השיחה...
מישהו יודע למה?
לא@אברהם צבי
האם יש אפשרות לשלוח ולראות את ההודעות דרך המחשב כמו בימות המשיח בSMS?
יהיה אפשרות?
למה זה נחסם לי?כי זה נחסם לך
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים