whatsapp חדש! לבעלי טלפונים כשרים - שליחת וואטסאפ ע''י שיחת טלפון

עדכון 22/12/2024

נוספה האפשרות של שמיעת ההודעות

איך זה עובד?

פשוט להגיב על ההודעה שקיבלתם, טקסט או הודעה קולית,

ואפשר לשמוע את זה בשלוחה 8,

רוצים לקבל צינתוק כשיש לכם הודעה חדשה?

תאשרו צינתוקים בשלוחה 3

שימו לב: זה עדיין גרסת נסיוני,

אם יש לכם הצעות הערות וכדו'

אני ישמח לקבל.
שלום
אני לא מקבל הודעות ששולחים לי

ראשית תודה

רוצה להבין זה מאושר בנט פרי?
בנט פרי צריכים לבקש בקשה כדי לפתוח את הוואצאפ ווב, אחרי שמקבלים אישור, זה יכול לעבוד גם בנטפרי
אין לי ניסיון עם החברה הנ"ל.

מזתומרת?
מה אני אומר לו לעשות?
תוכל לשים פה צילום מסך או משהו כזה?....
ב"ה אין לי גישה לסמארטפון אז אני לא יכול להעלות צילום מסך
רק מה אני אמרתי לאלו ששלחתי להם שיגיבו על ההודעה דייקא ולא לשלוח לי הודעות והבינו

ב"ה אין לי גישה לסמארטפון אז אני לא יכול להעלות צילום מסך
רק מה אני אמרתי לאלו ששלחתי להם שיגיבו על ההודעה דייקא ולא לשלוח לי הודעות והבינו
אני ניסיתי ולא עבד גם ע"י תגובה להודעה. לא הצלחתי לקבל ווטסאפ וגם הודעות שהשארתי למערכת לא קיבלתי תגובה

אני השקתי לפני כמה חודשים שירות של be app
שליחת וקבלת ווצאפ - ישירות למייל (ומהמייל)
הוספנו פיתוח נוסף שיצא בעז"ה אחרי פסח
של שליחת וקבלת הודעות גם לפלאפון הכשר
ככה שזה יסגור לכם את הפינה הזו
(קראתי מלמעלה שהיה כאן שירות דומה, שנסגר)
אפשר בשמחה לקבל פרטים ב office:)appupgo.co.il

לא מצאתי בקישור הזה פרטים על ווטסאפ מהמייל! האם זה חינמי? אשמח לקבל פרטים יותר ברורים.
הטלפון שלי 0583299454

קבצים מצורפים

• 1744636910316.png
    1744636910316.png
    KB 3.9 · צפיות: 14
אם אתה מתכוון למס' 083020722 זה כבר לא רלוונטי כי ועדת הרבנים חסמו את זה. שלחתי להם פניה לברר למה חסמו והשיבו לי:
ועדת הרבנים לענייני תקשורת דנה בנושא הווטסאפ הווירטואלי בטלפונים כשרים, ולאחר בחינה מעמיקה, הוחלט שלא לאפשר את השירות.

ההחלטה נובעת מחשש לפרצות וקשיים בפיקוח על התכנים העוברים דרך הווטסאפ, וזאת מתוך רצון לשמור על צביון הטלפונים הכשרים כמכשירים נקיים מתכנים שאינם הולמים.

אנו מבינים את רצונך למצוא פתרונות תקשורת נוחים, אך טובת הכלל ועמידה בעקרונות ההלכה קודמות לכל.

כרגע זה המצב. אם תשמע על משהו אחר אשמח לקבל מידע.

אני משתמשת בשירות הזה של office:)appupgo.co.il (להחליף את החיוך בשטרודל). כבר כמה חודשים ואני מרוצה עד הגג. כל יום אני שולחת ומקבלת כמה הודעות ווצאפ. אם זה מהעבודה (אני בתכשיטים ויהלומים ומקבלת ושולחת דוגמאות), או אנשי מקצוע שלא עונים לטלפון ועונים ברצון לווצאפ. רופאים. גם הבנות שלי שולחות לי יותר בקלות סרטונים מהילדים ואני מתמוגגת. השרות עובד חלק, המזכירה אדיבה. אלו שמקבלים את הווצאפ לא מעלים על דעתם שזה דרך המחשב. ממליצה בחום. לא יודעת איך אפשר להסתדר בלי. גם כלכלית זה שווה. סגרתי כבר כמה עסקאות דרך זה.

אני משתמשת בשירות הזה של office:)appupgo.co.il (להחליף את החיוך בשטרודל). כבר כמה חודשים ואני מרוצה עד הגג. כל יום אני שולחת ומקבלת כמה הודעות ווצאפ. אם זה מהעבודה (אני בתכשיטים ויהלומים ומקבלת ושולחת דוגמאות), או אנשי מקצוע שלא עונים לטלפון ועונים ברצון לווצאפ. רופאים. גם הבנות שלי שולחות לי יותר בקלות סרטונים מהילדים ואני מתמוגגת. השרות עובד חלק, המזכירה אדיבה. אלו שמקבלים את הווצאפ לא מעלים על דעתם שזה דרך המחשב. ממליצה בחום. לא יודעת איך אפשר להסתדר בלי. גם כלכלית זה שווה. סגרתי כבר כמה עסקאות דרך זה.
זה בחינם ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה