whatsapp חדש! לבעלי טלפונים כשרים - שליחת וואטסאפ ע''י שיחת טלפון

ואיך הוא משיב לי את תשובה יש אפשרות כזו?
אם אתה מתכוון למס' 083020722 זה כבר לא רלוונטי כי ועדת הרבנים חסמו את זה. שלחתי להם פניה לברר למה חסמו והשיבו לי:
ועדת הרבנים לענייני תקשורת דנה בנושא הווטסאפ הווירטואלי בטלפונים כשרים, ולאחר בחינה מעמיקה, הוחלט שלא לאפשר את השירות.

ההחלטה נובעת מחשש לפרצות וקשיים בפיקוח על התכנים העוברים דרך הווטסאפ, וזאת מתוך רצון לשמור על צביון הטלפונים הכשרים כמכשירים נקיים מתכנים שאינם הולמים.

אנו מבינים את רצונך למצוא פתרונות תקשורת נוחים, אך טובת הכלל ועמידה בעקרונות ההלכה קודמות לכל.

כרגע זה המצב. אם תשמע על משהו אחר אשמח לקבל מידע.
לשירות של office:)appupgo.co.il (להחליף את החיוך בשטרודל) יש מכתב הסכמה מהרה"ג הרב שריאל רוזנברג שליט"א.

לשירות של office:)appupgo.co.il (להחליף את החיוך בשטרודל) יש מכתב הסכמה מהרה"ג הרב שריאל רוזנברג שליט"א.
לא הבנתי איך מצטרפים
שלחתי מייל ולא קורה כלום
מה עלי בדיוק לעשות
והאם זה פתוח בנטפרי רגיל ???

חדש!!! חדש!!! חדש!!!
יש הרבה פעמים שמישהו צריך לשלוח למישהו וואטצאפ
אבל יש לו רק טלפון כשר?!

אז הנה הפיתרון!

מערכת טלפונית לשליחת הודעות וואטצאפ גם טקסט וגם קוליות

מספר המערכת 08-302-0707

מוצלח מאד, מזהה את שם השולח ושולח הודעות מהטלפון הכשר ישירות לוואטצאפ של הנמען כולל הודעות קוליות מקוריות
Screenshot_20240723_181432_WhatsApp.jpg

אני משתמשת בשירות הזה של office:)appupgo.co.il (להחליף את החיוך בשטרודל). כבר כמה חודשים ואני מרוצה עד הגג. כל יום אני שולחת ומקבלת כמה הודעות ווצאפ. אם זה מהעבודה (אני בתכשיטים ויהלומים ומקבלת ושולחת דוגמאות), או אנשי מקצוע שלא עונים לטלפון ועונים ברצון לווצאפ. רופאים. גם הבנות שלי שולחות לי יותר בקלות סרטונים מהילדים ואני מתמוגגת. השרות עובד חלק, המזכירה אדיבה. אלו שמקבלים את הווצאפ לא מעלים על דעתם שזה דרך המחשב. ממליצה בחום. לא יודעת איך אפשר להסתדר בלי. גם כלכלית זה שווה. סגרתי כבר כמה עסקאות דרך זה.

מה עושים עם זה?

למה כל כך יקר???
מגזימים!!!
99 ש"ח לחודש זה לא זול
(למרות שהרבה עסקים מזדכים על המע"מ, ואז העלות יורדת משמעותית)
רק שהשירות הוא לא בהתנדבות ;)
מושקעות בו הרבה עבודה כדי שיהיה יציב, נח לשימוש ומשרת את המטרה
אף אחד לא רוצה לגלות שלקוח שלך לו הודעה - וההודעה אפילו לא התקבלה
וחשוב מאוד בעסק לדעת כששלחנו הודעה - אם היא נקראה
יהיה גרוע אם נשלח הודעה והיא תשלח רק אחרי כמה שעות...
וכו'
יש כאן המון השקעה, שעות פיתוח, צוות זמין, כל הדברים האלה בסוף עולים כסף
מי שרוצה ווצאפ בשביל להתכתב עם החברים
באמת לא בטוחה ששווה לו להשקיע
מי שצריך את זה לעבודה
בואו,
גם בשביל לקוח אחד בלבד זה שווה
אצלי בעסק - אני משלמת יותר רק בשביל מייל עסקי לצוות...

נראה רעיון מעולה (ההודעה המקורית של האשכול, לא השירות בתשלום)
אשמח אבל להבין, מה התועלת של המפתח?
יש תכנון להפוך את זה לשירות בתשלום, לפתח את זה עוד, אפשר לסמוך על זה לטווח הרחוק?
תודה מראש

נראה רעיון מעולה (ההודעה המקורית של האשכול, לא השירות בתשלום)
אשמח אבל להבין, מה התועלת של המפתח?
יש תכנון להפוך את זה לשירות בתשלום, לפתח את זה עוד, אפשר לסמוך על זה לטווח הרחוק?
תודה מראש
זה אולי רעיון מעולה אבל הוא לא עובד מניסיון אישי
בשונה מהשירות בתשלום שעובד מצויין לפי עדות משתמשים רבים כאן באשכול

99 ש"ח לחודש זה לא זול
(למרות שהרבה עסקים מזדכים על המע"מ, ואז העלות יורדת משמעותית)
רק שהשירות הוא לא בהתנדבות ;)
מושקעות בו הרבה עבודה כדי שיהיה יציב, נח לשימוש ומשרת את המטרה
אף אחד לא רוצה לגלות שלקוח שלך לו הודעה - וההודעה אפילו לא התקבלה
וחשוב מאוד בעסק לדעת כששלחנו הודעה - אם היא נקראה
יהיה גרוע אם נשלח הודעה והיא תשלח רק אחרי כמה שעות...
וכו'
יש כאן המון השקעה, שעות פיתוח, צוות זמין, כל הדברים האלה בסוף עולים כסף
מי שרוצה ווצאפ בשביל להתכתב עם החברים
באמת לא בטוחה ששווה לו להשקיע
מי שצריך את זה לעבודה
בואו,
גם בשביל לקוח אחד בלבד זה שווה
אצלי בעסק - אני משלמת יותר רק בשביל מייל עסקי לצוות...
מומלץ מאוד מאוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה