חדש! למי שרוצה לרזות ולא לעלות שוב במשקל-> -> ->

• הוסף לסימניות
הספר שיעזור לך לשנות את הרגלי אכילה אחת ולתמיד!

קבצים מצורפים

• ספר-001.jpg
    KB 197.7 · צפיות: 40
  • הוסף לסימניות
'תוכנית 10'-10 הדרכים הטובות ביותר להצלחה בהתמודדות עם אכילה רגשית

אני מעלה כאן מכתב תודה מרגש שקבלתי ממתאמנת שאמנתי היום אחר הצהריים, לתועלת הגולשים שיהיה מובן התהליך שיכולים לחוות ונותן תקווה לכל אחד (אין לה מחשב והוא כתוב בכתב ידה והיא חפצה בעילום שמה מטעמים אישיים ואני מצטטת אותו מילה במילה):

בס"ד
תודה
זהבה היקרה! מס' שבועות חלפו מאז התחלנו את השיטה 10 הדרכים להצלחה בהתמודדות עם אכילה רגשית. אני רוצה לומר לך- שעד היום הייתי בהרבה דיאטות, הליכות, דיאטניות וזה לא תמיד עזר או עזר לתקופה קצרה וזמנית שלאחריה עליתי במשקלי שוב וחזרתי למעגל המתסכל של הדיאטה.

מאז שהגעתי אליך הרגשתי שינוי אמיתי בנושא אכילה. את הצלחת קודם כל לשנות לי את התפיסה והמבט על אכילה רגשית, ובעצם הצלחת לחבר את הרגש לשכל, שהרי תמיד אנו רוצות מאוד לרזות בשכל ובפועל כשאנו מול אוכל, אירוע, מזון זה לא תמיד עובד!
יחד עלם האימון האישי המקצועי והמדהים שלך נתת לי כוחות ויכולות בעצמי, שינית לי את דפוסי החשיבה ונתת לי פתרונות מצויינים לקונפליקטים שאנו נפגשים עמהם במשך הזמן.

עבדנו באימון האישי על דמיון מודרך מול אירועים עתירי קלוריות, נתת לי כוחות בתרגילים - להמשיך הלאה לתמונות ולאירועים שיגיעו ומניסיון זה ממש עזר.
בעצם למדתי דרכך לעשות סוויש במחשבה, לשלוט על עצמי, להעריך את הכוחות והיכולות שלי ולדבוק במטרה. וגם דברים שהיו ממש קשים ובלתי ניתנים להגשמה, אצלך דרך האימון האישי זה פשוט עבד מדהים!

זהבה יקרה!, אני מודה לך מאוד, על היחס האישי המיוחד, החם, האכפתי והעקבי ששמח בכל ירידה קטנה וגדולה ומאוד מעודד. תודה! על ידע עצום ותרגילים מעניינים, מאתגרים ומגוונים שתמיד תרמו רבות להוריד עוד קילוגרם ועוד קילוגרם.
תודה על השלווה, הנינוחות והרוגע, גם אם דבר לא הצליח במידה שרציתי, על העידוד, הדחיפה והתוצאה, ועל הסובלנות, הסבלנות וגם האמונה שהכנסת בתוכי. נהנתי שבדקנו לשורש הדברים מה מלחיץ אותי? ומדוע אנו אוכלים ולא אומרים רק שזה אכילה רגשית. למרות שנפגשנו רק מס' שיעורים ב"ה אני בירידה כל הזמן, ממש בלי להרגיש. מרגישה חזקה יותר, משוחררת יותר, לא משועבדת לאוכל, קלילה, וגם רזה...

ירדנו ביחד ועוד היד נטויה, אני מאמינה יותר מתמיד שפה יש לי סיכוי טוב לרדת, וגם לשמור על הירידה, כי כשהשינוי הוא במחשבה ותפיסת העולם, הקנין הזה נשאר איתי לנצח לתמיד!
זהבה יקרה!
צעד ועוד צעד למטרה,
בסבלנות, בדאגה, ובאהדה,
עם ידע רב והבנה,
עם תוכנית מסודרת, בונה,
יחד בכוחות משותפים
נצליח להוריד קילוגרמים מיותרים
מעריכה מכל הלב
ומודה
* אין רשות לפרסם את השם

• הוסף לסימניות
מענה לשאלות - היכן ניתן לרכוש את הספר להצלחה בהתמודדות עם אכילה רגשית

לאור הפניות הרבות באישי בהם שואלים: היכן לקנות את הספר שלי, אני רוצה לעדכן:

הפצה ראשית: רשת חנויות יפה נוף פלדהיים ברחבי הארץ ובחו"ל

מעבר לזה יש מוקדי מכירה במקומות בהם לא נמכרים ספרי פלדהיים:
בטבריה - בצרכניה ברחוב הרב ורנר 11
באופקים ב"נזר הקודש"

אצל המחברת בבני ברק בתאום מראש - בטלפון או במייל
או באתר באשראי מאובטח במשלוח בדואר

מכוני כושר קליקס ותנועה ורוח בבני ברק

נשמח לפתוח מוקדי מכירה נוספים בדרום או בצפון
כגון צפת ונתיבות בהם יש ביקוש רב ואין יפה נוף-פלדהיים

תודה לכל הפונים!
זהבה רוז

• הוסף לסימניות
שתהיה לך המון הצלחה!!!

• הוסף לסימניות
רוחלה תודה על הברכות!

אני מאחלת גם לך הרבה הצלחה.
שנזכה כולנו להיות שליחות טובות
לציבור גדול ככל האפשר,
כשיש משהו טוב בידיים
ואני מרגישה כמה זה מועיל למתאמנות
ולציבור קוראי הספר
נשים נערות ואף גברים ובכל גיל,
מרגישים תשוקה גדולה
לעזור ליותר ויותר אנשים ככל האפשר
ולהפיץ את הבשורה

זהבה רוז

• הוסף לסימניות
זהבה, כייף לראות אותך פה.
הספר שלך מדהים!
מסביר בצורה פשוטה ומוכשת איך למגר את האכילה הרגשית.
אכן רוב רובנו אוכלים אכילה רגישית ומזה משמינים- אוכלים כי עצבנים, משעמם, לחוצים וכו'

ספר שממש דיבר אליי!

• הוסף לסימניות
שירה היקרה

את מוזמנת לקרוא את הספר
ולהשתמש בכלים.
אם ישארו אתגרים נוספים מסוימים
אשמח לעזור לטפל בהם.

בורא עולם חנן אותנו בכוחות עצומים
צריך רק למצוא את הדרך להצליח

היי ברוכה
זהבה רוז

• הוסף לסימניות
הספר שנותן טעם לחיים

קראתי את הספר "10 הדרכים הטובות ביותר להצלחה בהתמודדות עם אכילה רגשית" של זהבה רוז,
ולדעתי הוא ספר נפלא שמוליך אותנו צעד אחר צעד בצורה נעימה ולא מלחיצה כיצד להשתחרר מאכילה רגשית.
אנחנו כולנו נמצאים היום במצבי לחץ ועומס שמוליך אותנו לאכילה רגשית שהיא לא בריאה. לכל ממתק או פרוסת עוגה שאנו מכניסים לפינו יש את המחיר בעתיד.
בריאות איתנה היא איכות חיים שלאף אחד ואחת אסור לוותר. הספר מדריך אותנו כיצד להתגבר על משיכה למאכלים אסורים בשילוב עם חשיבת חיובית הרפיות ופעילות גופנית ברוכה.
לדעתי הספר הוא מורה דרך נהדר לכל אחד לצאת מאכילה רגשית ולעלות על דרך המלך לתזונה בריאה וירידה במשקל שיוסיף לכל אחד שמחת חיים ואיכות חיים.
מומלץ מאוד לא רק לכאלה שיש להם עודף משקל, לכולם כתמרור לא להיכשל באכילה מזיקה ולקיים את מה שנדרש מאתנו "ונשמרתם לנפשותיכם". מומלץ מאוד חיה בידר כפר חב"ד

• הוסף לסימניות
ב"ה
שלום זהבה!
כמה כיף לראות אותך כאן!
מאד נהניתי מהחומרים שלך ומכמויות הידע והיכולת שלך להגיע לכל אחת בדרכה שלה
הספר שלך מקסים ומלא בידע מעשי שחבל להשאיר בחנות.
נהניתי במיוחד מהשיטה המיוחדת שלך שאת לא מורידה את החשק לאוכל אלא נותנת מבט חדש לגמרי על האכילה בכלל, ועל עצמנו.
והכי נהניתי שזה משהו שממש משתף אותנו בתהליך ולא 'עובר מעל'
מומלץ בחום!
נהניתי להכיר את אישיותך המקסימה ואני תמיד לומדת ממך דברים חדשים!
גם בלי קשר לשיטה - את פשוט אישה חמה ומקסימה שכדאי מאד להכיר!
אני רוצה לספר, שכבר כמעט חשבתי להתיאש. עד ששמעתי אותך וממש נתת לי אנרגיות חדשות לשמור. לא מתוך משטר דיקטטורי אלא מתוך הנאה ושמחה בדרך הנכונה.
את מציעה כלים נפלאים איך להתמודד עם הלחץ שמאפין אותנו היום כשמשלבים עבודה ואפילו כמה.ובד"כ במצב כזה לוקחים דברים קטנים שאח"כ מצטערים עלי'הם. בשיטה שלך יש כמו ראשי פרקים שנותנים לך מענה עכשווי ויעיל לטווח הקצר והארוך גם יחד.
ישר כוח גדול!
הרבה הצלחה ועזרת ה' בכל!
בברכה והערכה,
תמר.

• הוסף לסימניות
מתעניינת בנכתב
מה מחירו של הספר?
האם השיטה עובדת עם הספר
או שמא צריך לשלב הדרכה מעשית
האם תוכלי להחכימני?
אשמח לכמה שיותר פרטים

• הוסף לסימניות
כמה מילים על הספר המבוסס על 'תוכנית 10'

מישי שלום וברכה
מודה ומעריכה את התעניינותך!

הספר הוא בן 272 עמודים בצבע מלא באופן המעורר רצון וחשק לקריאה וליישום. הוא עשוי כריכה קשה ודפי כרומו המיועדים לחזק ולהישאר איתך לאורך זמן. הוא מכיל כלים אימוניים רבים ומגוונים כך שעם קריאתו עשויות להיחסך שעות ייעוץ ואימון רבות מאוד.

שיטת 'תוכנית 10' מוסברת בהרחבה בספר אך גם בלי הספר ניתן לטעום ולהתקדם בה בסדנאות ובאימונים האישיים. השתדלתי מאוד לכתוב בספר את כל מה שניתן להעלות על הכתב. בסדנאות ובאימון האישי מתרגלים ומטמיעים תרגול מעשי וחווייתי של תרגילים מאלה המופיעים בספר וגם אחרים מורכבים יותר לתכנות התת מודע להתנהגות רצויה הדורשים הדרכה אישית של פעם פעמיים, והכלי בידיך לתמיד – אחרי שמבינים וחווים את העיקרון וחווים את השינוי באימון ובסדנה.

'תוכנית 10' היא תוכנית המכילה 10 דרכים שכל אחת עוצמתית בפני עצמה להביא את הקורא להצלחה בהתמודדות עם אכילה רגשית ושילובם ביחד, יותר ויותר עם הזמן, כל קורא בקצב המתאים לו, מביא לתוצאות מצויינות באורח חיים בריא ובשיטה דומה - להשגת מטרות ושאיפות אחרות בחיים.

מי שרוצה להוריד כעשרה עד חמישה עשר קילוגרם ממשקלו, בצורה בטוחה שתשמר לאורך זמן – יכול לעבוד רק עם הספר ולקבל תוצאות מצויינות בס"ד.
מי שמעוניינת להוריד יותר ממשקלה או רוצה לעשות זאת מהר יותר או עם הדרכה צמודה ותרגול של התכנים ביחד, יכולה לשלב הדרכה בסדנאות ובאופן מדוייק ביותר המתאים לאורח חייה במיוחד - באימונים אישיים. זה רצוי גם לפני או אחרי ניתוחים בריאטריים שכידוע גם איתם צריך לשלב שינוי באורח חיים. יש סיכוי גדול שאפשר לפתור את הבעיה ולרזות בריא גם בלעדיהם בתכנית הכללית שאני מתאימה אישית.

הספר נמכר בחנויות יפה נוף פלדהיים, בחנויות המובחרות ובמוקדי המכירה בערים השונות ב-98 ₪ בלבד. מצטרפות למועדון 'רזה ובריאה' זכאיות לשלל הנחות והטבות בפעילות שלי לשחרור מאכילה רגשית, כולל ברכישת הספר אצל המחברת.
מצורף בזה לנוחותכם טופס מובנה להצטרפות למועדון 'רזה ובריאה' שדורש דקות ספורות למילוי ולמשלוח לפקס או למייל שלי.

אשמח להיות השליחה
בס"ד עד להצלחה
זהבה רוז

קבצים מצורפים

• 0 ביטים · צפיות: 0
  • 0 ביטים · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
האם הספר הוא גם לאנשים
שפשוט לא יודעים לרדת במשקל.. (_אוהבים לאכול:) )
או רק לאנשים בעלי שליטה עצמית גבוהה?

• הוסף לסימניות
במילים אחרות..
האם זה כמו כל הדיאטות
שאחרי הכללללל----- פשוט אם לא תאכלי דברים משמינים תרזי.
אני בעד שלא לאוכל, אבל כאלה שלא הולך להם מדי.. זה לא משנה ממש אם לאכול כל שלוש שעות
או רק חצי צלחת כל פעם...

• הוסף לסימניות
קבלתי את הספר ולפי התגובות אני רצה לקרוא אותו

• הוסף לסימניות
אחד הכלים היחודיים - תכנות התת מודע

שח מט שלום

אכן, הכי נפוץ וקל לומר לאנשים לא לאכול
וכולנו מתקשים בכך ובוודאי שלאורך זמן

מתוך הבנה לאתגר הזה
בניתי בס"ד שיטה בה כל אחד יכול למצוא את המענה היחודי לו
בהתאם לקושי שלו,

וזה מצטרף לשיטות תכנות התת מודע המנהל 97 אחוזים מהמוח
ואחראי להרגלים שאיננו חפצים בהם והם בכל זאת ממשיכים
ניתן לתכנת אותו אחרת!!! זו אמנות נלמדת ובצורה חווייתית ומעצימה!!!
שאני משלבת בעבודה שלי

וכן מילים היוצאות מן מן הלב
ולפי התגובות הן חודרות ללב, כתמיד
כי בשמירת משקל הבעיה בדרך כלל שכמות הידע
עולה בהרבה על מה שהלב חושק ומוביל לבצע

וכן יש דוגמאות רבות שממחישות
בהן כל אחד יכול למצוא את עצמו
וגם את הפתרון שלו

קריאה מהנה ומועילה
ואני מאחלת לכל אחד ואחת למצוא
את הדרך המתאימה
עם תקוה גדולה בלב

זהבה רוז

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל פרק לדוגמא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שח מט;1925835:
במילים אחרות..
האם זה כמו כל הדיאטות
שאחרי הכללללל----- פשוט אם לא תאכלי דברים משמינים תרזי.
אני בעד שלא לאוכל, אבל כאלה שלא הולך להם מדי.. זה לא משנה ממש אם לאכול כל שלוש שעות
או רק חצי צלחת כל פעם...
שחמט :)
גם אני הרגשתי ככה... חשבתי שלא ילך לי. אז השלמתי עם זה.
היתי במפגש אחד עם זהבה בעקרונות השיטה
ונהניתי בעיקר מהשיטה היחודית שלה - היא לא אומרת לך כמה לאכול. היא רק אומרת איך.
תמיד חיפשתי את הדרך. כי ניסיתי אבל כמעט אף פעם לא הצלחתי
התלהבתי מהשיטה של זהבה.- היא לא אומרת לך כמה או מה לאכול. היא בכיוון של המוח ולא של העין
ממליצה לך בחום לנסות
ובהצלחה לכולנו בהתמודדות!

• הוסף לסימניות
תודה לכל המתעניינים הרבים!

לבקשתכם
אשמח לשלוח פרק במתנה לפניות שאקבל
עם טופס המועדון שצורף בקובץ בתחילת עמוד 2.
אפשר למלא רק פרטים שבראש הדף
ולהקדיש לזה שניות ספורות ולשלוח אלי

תוכלו גם לרשום מה מעניין אתכם במיוחד
בתוכנית 10 או בשמירת משקל
או בהשגת כל מטרה אחרת
ואשתדל בל"נ לשלוח לכם
פרק שעשוי לעניין אתכם במיוחד
מתוך 20 הפרקים שבספר

בהצלחה
זהבה רוז

• הוסף לסימניות
קוראת שביקשה היום להמליץ על הספר

זהבה בוקר טוב,

ברצוני להודות לך על הספר הנפלא שלך!
למדתי, ועדיין לומדת ממנו המון.
זה לא רק שינוי בהרגלי אכילה, אלא גם שינוי בכל תפיסת החיים
ושיפור איכות החיים משמעותית!
אני מרגישה טוב יותר, חושבת טוב יותר, וב"ה רואה תוצאות מעולות.

המון תודה, תבורכי
רחלי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה