דרוש מידע חדש מ-2025 - עיריית ירושלים מחייבית גישה לנתוני הביטוח הלאומי כדי לתת הנחה לארנונה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם וגם
מה תגידי ששכנה שלנו פקידה שם?
הזיה!
אם השכנה תטפל לך בבקשה אז בין אם יהיה סנכרון מבט"ל ובין אם תעלי מסמכים לבד היא תראה את זה, אם היא לא תטפל בבקשה שלך אין לה דרך לראות את זה , בד"כ המידע מגיע כשאת ממלאת את הטופס ואין אפשרות ללכת לבקש אותו בשביל כל אחד, כך שלא הבנתי מה ההבדל

• הוסף לסימניות
עד היום שיקרתם כדי לקבל הנחה ויש תלונות ?
איך אמר לי חבר....(לא אני כן?)
א"א לחיות במדינה
קרעו לו את הצורה עם הריביות +1500 לחודש
הארנונה מתחשבת רק בתלוש ברוטו לא מעניין אותם כמה הדיור עולה פה במדינה
ועוד מעלים את המחיר...
מה נשאר ללחם והחלב?

• הוסף לסימניות
אם השכנה תטפל לך בבקשה אז בין אם יהיה סנכרון מבט"ל ובין אם תעלי מסמכים לבד היא תראה את זה, אם היא לא תטפל בבקשה שלך אין לה דרך לראות את זה , בד"כ המידע מגיע כשאת ממלאת את הטופס ואין אפשרות ללכת לבקש אותו בשביל כל אחד, כך שלא הבנתי מה ההבדל
אבל עכשיו כל פדיקה תוכל להכנס ולבדוק
מה שפעם רק מי שהיה מטפל היה רואה את הנתונים...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איך אמר לי חבר....(לא אני כן?)
א"א לחיות במדינה
קרעו לו את הצורה עם הריביות +1500 לחודש
הארנונה מתחשבת רק בתלוש ברוטו לא מעניין אותם כמה הדיור עולה פה במדינה
ועוד מעלים את המחיר...
מה נשאר ללחם והחלב?
באמת קשה לחיות פה
מהמדינות היקרות בעולם.

• הוסף לסימניות
מפתחים במשרדים ממשלתיים יש גישה בדר״כ גישה לכל המידע שתחת אחריות המשרד מנסיון אישי שחבר הביא לי מידע בכמה כסף קניתי את הדירה שלי
זה סודי? למה?

ב 17 שקלים בגוגל פשוט ,
תוכל גם לרכוש נסח טאבו ולראות את גובה המשכנתא של כל דייר ודייר

• הוסף לסימניות
עברו הימים שכל משרד עובד עם מערכת נפרדת...
היו שנים שאפי' בתוך הביטוח הלאומי לא היה סינכרון בין המערכות
לפני שנים רבות היכרתי חייל שקיבל קיבצת אברך

באחת העירייות החרדיות נתקלתי בעבר שעובדת מחלקת משפחתונים הייתה מתקשרת למחלקת ארנונה ומבקשת לבדוק כמה דווח אצלם בתלושים... והיו לא מעט פערים

ברור לי שעובדת עירייה לא מקבלת גישה מלאה לתיק ביטוח לאומי ולא תוכל לדעת האם את מקבלת קצבת נכות
הם מקבלים גישה רק למה שהם צריכים לצורך הארנונה
במקומות רגישים שעבדתי בעבר היה רישום מסודר בכל גישה לתיק ותיקים רגישים היו עוברים ביקורת ואנשים עמדו לדין על גישה לתיק ללא צורך

• הוסף לסימניות
אם אתם סומכים על עובדים ביטו"ל שהם לא מדליפים את המידע האישי שלכם, אפשר לסמוך גם על עובדי העיריה.
מה הקשר?
עובדי עיריה הם אנשים מהעיר והרבה פעמים יש הכרות ומתי שצף לעובד שם שהוא מכיר זה נהיה מעניין לבדוק וזה מעצבן

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שמפתחת יכולה לראות...!
וא"כ זה חמור מאוד!
יש הרבה מפתחות שיש להם גישה למערכות שהן אחראיות עליהן גם לסביבה האמיתית - סביבת יצור, כי הן צריכות לטפל שם בכל מיני תקלות שעולות, על הדרך הן גם יכולות לראות נתונים אמיתיים, כמובן שהן חתומות על סודיות.

• הוסף לסימניות
לא מבינה
עד היום הגשתם תלושי שכר, אישורים מביטוח לאומי על קצבאות ודפי חשבון בנק ולא חששתם שהפקידים שמטפלים בכם יפרסמו זאת?
עובדי מדינה חשופים להמון מידע בד"כ אבל גם חתומים על סודיות ואין להם עניין להשתמש בזה.
כבר הרבה שנים שמערכות הארנונה מסונכרנות עם מערכות ביטוח לאומי (ברמת סוג הקצבה ולא סכום קצבה או משכורת) ועם משרד הפנים.

אז תאמיני.
עובדי עירייה ועובדי מדינה הם העובדים הכי כייפנים והכי פחות עסוקים - גם אם יש להם עבודה מכאן ועד אוסטרליה
מכירה את המחלקות האלה טוב מאוד ונפגעתי עבורם, בד"כ מדובר בעובדים זוטרים שמשתכרים בשכר נמוך ועושים עבודה לא קלה בכלל - לגבות כסף . על בסיס מה את קובעת את העובדות :(

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שמפתחת יכולה לראות...!
וא"כ זה חמור מאוד!
בטחח שכן,
אחרת זה חמור מאד :)
כל מערכת יש למפתחים גישה לסביבת יצור (המערכת האמיתית)
אחרת איך יטפלו בתקלה שתהיה בתיק שלך..

• הוסף לסימניות
מכירה את המחלקות האלה טוב מאוד ונפגעתי עבורם, בד"כ מדובר בעובדים זוטרים שמשתכרים בשכר נמוך ועושים עבודה לא קלה בכלל - לגבות כסף . על בסיס מה את קובעת את העובדות :(
לא דיברתי על מחלקה ספציפית, דיברתי על עובדי מדינה ועירייה באופן כללי, ואנוכי הייתי בתוכם משם העובדות.

• הוסף לסימניות
עבדתי פעם באחת מקופות החולים.
לכל הצוות, פיתוח ובדיקות הייתה גישה לכל הנתונים.

ותאמינו לי שבעיקרון לא מעניין אף אחד נתונים על מישהו אחר. ואם תופסים עובדים שסתם נכנסים לחפש מידע זה חמור ועובדים מפחדים מזה.

• הוסף לסימניות
לא דיברתי על מחלקה ספציפית, דיברתי על עובדי מדינה ועירייה באופן כללי, ואנוכי הייתי בתוכם משם העובדות.
גם באופן כללי לא הגון להוציא שם רע
עובדי מדינה ועירייה (בניגוד למה שחושבים) משתכרים שכר נמוך יחסית וכפופים למיליון הסכמי עבודה
רק עכשיו הם תורמים מהשכר שלהם 2.3% ויום הבראה בעקבות המצב.

אם היית בתוכם והכל שם כ"כ טוב סביר להניח שהיית נשארת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה