דרוש מידע חדש מ-2025 - עיריית ירושלים מחייבית גישה לנתוני הביטוח הלאומי כדי לתת הנחה לארנונה

הגשתי בצורה מקוונת בקשה להנחה בארנונה לא בירושלים אבל באשדוד ועוד לא קיבלתי תשובה. אמרו לי שעוד לא יצאה הטבלת ההנחות בארנונה2025 או לפחות עוד לא חתום
יש חדש בעירית אשדוד??

מישהו יכול לעלות

מישהו קיבל תשובה מעיריית ירושלים?

רק אני מתוסכלת מבך שהשנה אין אפשרות של סנכרון עם ביטוח לאומי?
אני כבר חודשים תקועה עם הצורך להוציא אישור תקופות מעסיקים לכל הילדים מעל 18 :rolleyes:

האם עיריית ירושלים מקשיחה את קבלת הנחה בארנונה ? היום הגשתי בקשה להנחה והוא דורש בצרוה אוטומטית צילום ע"וש של שלוש חודשים מה זה אמור להיות?

עכשיו סיימתי להגיש את הבקשה ומיד ענו לי שאני לא זכאי כי ההכנסה גבוהה ומה שהקלדתי שם בשכר ממוצע ל3 חודשים אחרונים מתאים ל60 % הנחה !!
אולי בגלל שהקלדתי שאני מקבל שכר דירה מדירה שאני משכיר אבל מיד בהתחלה כבר כתבתי את הסכום שאני משלם שכרות והסכום זהה !!
ייתכן שאכן בגלל השכירות
צריך להציג את 2 חוזי השכירות - ככה בעיר שלי לפחות

האם עיריית ירושלים מקשיחה את קבלת הנחה בארנונה ? היום הגשתי בקשה להנחה והוא דורש בצרוה אוטומטית צילום ע"וש של שלוש חודשים מה זה אמור להיות?
גם לי זה קרה.
האם זה רק במקרים מסוימים או שתמיד צריך צילום עו"ש?

גם לי זה קרה.
האם זה רק במקרים מסוימים או שתמיד צריך צילום עו"ש?
זכור לי שבאופן חוקי אסור לעירייה לדרוש דפי עו"ש באופן גורף, רק במקרים שיש להם חשד הם יכולים לדחות את הבקשה עד להשלמת בירור שכחלק ממנו הם יכולים לבקש דפי עו"ש, ניסיתי כעת למצוא מקור לזה ולא הצלחתי, gemini גם מכחיש את זה.
לגבי עיריית ירושלים, בעבר לא דרשו באופן גורף, לא שמעתי שהשתנה משהו בעניין.

זכור לי שבאופן חוקי אסור לעירייה לדרוש דפי עו"ש באופן גורף, רק במקרים שיש להם חשד הם יכולים לדחות את הבקשה עד להשלמת בירור שכחלק ממנו הם יכולים לבקש דפי עו"ש, ניסיתי כעת למצוא מקור לזה ולא הצלחתי, gemini גם מכחיש את זה.
לגבי עיריית ירושלים, בעבר לא דרשו באופן גורף, לא שמעתי שהשתנה משהו בעניין.
לעירייה מותר לבקש כל מסמך כדי לתת הנחה לפי הכנסות.
במקרה שהמסמכים מעידים על הכנסות נמוכות מאוד ,זה יוצר חשש שמסתירים משהו ודורשים דפי בנק.
ייתכן שעיריית ירושלים כמדיניות החליטה לבקש בכל מקרה דפי בנק? צריך לבדוק זאת עם עסקנים שמסתובבים שם

לעירייה מותר לבקש כל מסמך כדי לתת הנחה לפי הכנסות.
במקרה שהמסמכים מעידים על הכנסות נמוכות מאוד ,זה יוצר חשש שמסתירים משהו ודורשים דפי בנק.
ייתכן שעיריית ירושלים כמדיניות החליטה לבקש בכל מקרה דפי בנק? צריך לבדוק זאת עם עסקנים שמסתובבים שם
עיריית ירושלים לא מבקשת דפי בנק באופן גורף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה