- הוסף לסימניות
אולי תפרסמי בלוח קיר?
חכי למוצ"ש...אולי תפרסמי בלוח קיר?
ואם לא, סימן שאנחנו ממש ממש חולותאני חושבת שכל אישה היא במצב מיוחד.
כי המצבים משתנים..
תמיד אנחנו או לפני או אחרי...![]()
יש ספרי קריאה בנושא, לא ספרים מקצועיים.יש אולי ספרים על ילדים מיוחדים?
לא יודעת בדיוק ספרים על הנושאיש ספרי קריאה בנושא, לא ספרים מקצועיים.
לדוג: ביום בו תקרא לי אבא, 16 משולשים באויר, נכון ליבי, ועוד...
יש משהו ספציפי שאת רוצה? (אולי יש ואני לא זוכרת)
בהצלחה!!הי,
אולי גם במודיעין עילית נפתח כזה גמח?
ולא רק לנשים??
שבוע טוב!
מקפיצה...
סתם ספרי קריאה לנשים בכל נושא שהוא?מדובר בספרי קריאה
פרטים בהודעה הראשונה.יש לכם ספרים חדשים ממש שיצאו בתקופה הקרובה.?ואיך אפשר להשאיל ממכם?
<באופן זמני לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
כן. נשמח מאד! (יש לנו ספרי קריאה ולאחרונה הוספנו גם ספרי מידע והדרכה)סתם ספרי קריאה לנשים בכל נושא שהוא?
כי אם כן, יכול להיות שיש לי כמה לתרום.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים