חברים טובים
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
עדכונים ודיונים רציניים
מי שמעוניין להצטרף שיפנה למייל :
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מי שמעוניין להצטרף שיפנה למייל :
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
יותר נוח ונגיש,למה קבוצת צ'אט ?
אשכול בפרוג לא טוב ?
מאד נוח לשבת במשרד ולשמוע כל שניה וחצי צליל של הודעת צ'אט נכנסת...יותר נוח ונגיש,
לא חובה להצטרף.
אפשר להשתיק צליל בהגדרות צאט אם קשה לך.מאד נוח לשבת במשרד ולשמוע כל שניה וחצי צליל של הודעת צ'אט נכנסת...
זה לא רק הצליל. אני עובד כל היום על המחשב עם ג'ימייל פתוח, קבוצת צ'אט גדולה עשויה להכניס הרבה מאד הודעות ולהוציא את הריכוז מהעבודה.אפשר להשתיק צליל בהגדרות צאט אם קשה לך.
בכל אופן יש זוכים רבים שאין להם גישה לוואטספ מוזמנים בחום.זה לא רק הצליל. אני עובד כל היום על המחשב עם ג'ימייל פתוח, קבוצת צ'אט גדולה עשויה להכניס הרבה מאד הודעות ולהוציא את הריכוז מהעבודה.
הייתי מצטרף, זה מאד רלוונטי בשבילי, אבל קבוצת צ'אט לא מתאים לי.
תודה בכל אופן.
פתרון אפשרי- להצטרף ממייל שלא בשימוש תדיר...זה לא רק הצליל. אני עובד כל היום על המחשב עם ג'ימייל פתוח, קבוצת צ'אט גדולה עשויה להכניס הרבה מאד הודעות ולהוציא את הריכוז מהעבודה.
הייתי מצטרף, זה מאד רלוונטי בשבילי, אבל קבוצת צ'אט לא מתאים לי.
תודה בכל אופן.
לאכשאתה פותח את הצאט עם כתובת <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> אתה לא רואה כלום?
נ.ב. מי שלא מצליח לראות שישלח לי באישי במייל ואני ימחוק אותו ויצרף אותו מחדש יתכן שכך הוא יוכל לראות.
חפש ב"הזמנות"
מה לכתוב לא הבנתי..@מ.ב. תודה, רק עכשיו הצלחתי לראות את כולם ולא אותי ואת פותח הקבוצה
@וילות נופש אולי בהודעה "צורפת לקבוצה" תכתוב איך להיכנס לצאט ולהזמנות וכו'
תודה על הצאט שפתחת
מה לכתוב לא הבנתי..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים