קריפטו חדש! קרנות מחקות שקליות על ביטקוין

• הוסף לסימניות
מה שנקרא. אל תבלבל אותי עם עובדות
סליחה?!
כתבתי במפורש שאיני מבין את המסמך, אלא רק את מה שכותב ההודעה עצמו כתב.
ואני מחדד שהוא הלא מגיב את שאלתי.
אדרבא, זה קריאה לכותב ההודעה לכתוב האם אכן המסמך עונה על השאלה או לא.

אבל עזוב, אין לי כח לבלבל אותך עם עובדות.
כל מה שנראה כקריאת תיגר על משהו שקשור לביט, מקפיץ אותך.

• הוסף לסימניות
אדרבא, זה קריאה לכותב ההודעה לכתוב האם אכן המסמך עונה על השאלה או לא.
התשובה היא כן . ולכן הוא העלה את המסמך הזה ועדיין שאלת .
מצורף לך הקטע הרלוונטי
The Trust, the Sponsor and the Trust’s service providers will not loan, pledge or rehypothecate the Trust’s assets, nor will the Trust's assets serve as collateral for any loan or similar arrangement, except with respect to securing the repayment of Trade Credits.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
התשובה היא כן . ולכן הוא העלה את המסמך הזה ועדיין שאלת .
מצורף לך הקטע הרלוונטי
The Trust, the Sponsor and the Trust’s service providers will not loan, pledge or rehypothecate the Trust’s assets, nor will the Trust's assets serve as collateral for any loan or similar arrangement, except with respect to securing the repayment of Trade Credits.
כתבתי כבר.
אני לא מבין אנגלית, ולא מבין איך קוראים כאלו מסמכים.
ולכן אמרתי שאיני יכול להתייחס למסמך - בגלל שאיני מבין מה כתוב בו - כל עוד אך אחד לא תמצת לי מה כתוב בו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
כיוון שכרגע דמי הניהול שווים לאלו האמריקאיות, ואין חשש למלכודת מס של העלאת דמי הניהול בטווח הקצר.
וכיוון שהקרן היא שקלית, אין צורך בהמרת מט"ח. עם העמלה הנלווית וכן המס צמוד למדד המחירים כפי שצויין.
שוב, שווה רק למי שמשקיע בביטקוין לטווח הקצר!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היה מי שהעלה כאן טענה, שחלק מהקרנות מחזיקות ETFים על ביטקוין.
אם זה אכן כך אז זה שאלה באמת איפה הרווח שלהם כשדמי הניהול שווים. אלא אם הם מתכננים להעלות מהר את דמי הניהול...
או שהקרנות שמחזיקות ETF זה באמת הקרנות שלוקחות 0.5 ומעלה...

• הוסף לסימניות
אם זה אכן כך אז זה שאלה באמת איפה הרווח שלהם כשדמי הניהול שווים. אלא אם הם מתכננים להעלות מהר את דמי הניהול...
או שהקרנות שמחזיקות ETF זה באמת הקרנות שלוקחות 0.5 ומעלה...
פשוט מאוד, אתה משלם רק 0.25 לחברת הניהול הישראלית, ובנוסף אתה משלם 0.25 לחברת הניהול בארה"ב, רק שפשוט הם מסתפקים בשורה קטנה בתשקיף שהם עשויים להחזיק ETFים ויוצאים ידי חובתם.

• הוסף לסימניות
פשוט מאוד, אתה משלם רק 0.25 לחברת הניהול הישראלית, ובנוסף אתה משלם 0.25 לחברת הניהול בארה"ב, רק שפשוט הם מסתפקים בשורה קטנה בתשקיף שהם עשויים להחזיק ETFים ויוצאים ידי חובתם.
זה כאילו כמו בקופות המנוהלות נהיה? "הוצאות ניהול השקעות"?
הם יכולים לכתוב דמי ניהול 0.25 ותכלס' מסתתר שם עוד 0.25?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה בטח יהיה כמו מחקה s&p שמקום לקניות 500 מניות 20 אחוז זה אופציות ואת השאר הם מלווים לחברים.
ותמיד בסוף שנה חסרים כמה אחוזים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הביטקוין נכס מאוד תנודתי הוא יכול להתרסק או לעלות עשרות אחוזים ביום כך שזה הימור לכל דבר

אבל מפריע לכם דמי ניהול של רבע אחוז יותר או פחות?!?!

קצת פרופורציות...
אני חושב אחרת
לדעתי קרן סל ביטקוין בעדיפות ראשונה ( על פני קרנות הסל ה"סולידיות" יחסית) להילחם על כל עשירית האחוז בד"נ

• הוסף לסימניות
אני חושב אחרת
לדעתי קרן סל ביטקוין בעדיפות ראשונה ( על פני קרנות הסל ה"סולידיות" יחסית) להילחם על כל עשירית האחוז בד"נ
אתה מבין שבניגוד למדדים השקעה בביטקוין עלולה להימחק?!

המיקוד בדמי ניהול הוא מסוכן, זו דעתי.

• הוסף לסימניות
אתה מבין שבניגוד למדדים השקעה בביטקוין עלולה להימחק?!

המיקוד בדמי ניהול הוא מסוכן, זו דעתי.
אם החלטתי להשקיע בקרן סל ביטקוין כל חודש ל 20 שנה ויותר קדימה כנראה שאני לא מבין ככה. אבל כנראה אתה מבין יותר ממני בביטקוין.

חוזר ואומר . מי שחושב הרבה שנים קדימה בביטקוין להילחם על כל עשירית אחוז.
לסיבובים קצרים בביטקוין לא באמת משנה וכל הקרנות טובות . רק שהעקיבה תהיה מדויקת גם לטווחים קצרים יותר בהתאם לסיבובים שלכם

• הוסף לסימניות
אם החלטתי להשקיע בקרן סל ביטקוין כל חודש ל 20 שנה ויותר קדימה כנראה שאני לא מבין ככה. אבל כנראה אתה מבין יותר ממני בביטקוין.

חוזר ואומר . מי שחושב הרבה שנים קדימה בביטקוין להילחם על כל עשירית אחוז.
לסיבובים קצרים בביטקוין לא באמת משנה וכל הקרנות טובות . רק שהעקיבה תהיה מדויקת גם לטווחים קצרים יותר בהתאם לסיבובים שלכם
באיזו קרן לדעתך כדאי להשקיע בביטקוין?
או אם תוכל לשתף היכן אתה משקיע בביטקוין ובאיתריום?
בתודה מראש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה