הקרנות הוקמו לפני מעט זמןמקוה שקשור לכאן,
אני רוצה לקנות קרנות סל שמחקות ביטקוין, לפי הטבלה של @Rהון
אך מבדיקה בגלובס פיננסי כל מספרי הקרנות רשמו תשואה שלילית רצינית מאז שקמו?
אשמח להסבר
וגם שער הדולר ירד .הקרנות הוקמו לפני מעט זמן
ובינתיים הביטקוין ירד.
זה שהקרנות הפסידו זה לא נתון שלילי
להיפך, בשבילך זה זמן כניסה טוב יותר.
תודההקרנות הוקמו לפני מעט זמן
ובינתיים הביטקוין ירד.
זה שהקרנות הפסידו זה לא נתון שלילי
להיפך, בשבילך זה זמן כניסה טוב יותר.
כדאי שתדע שאם אתה קונה קרנות של "מנהלי קרנות נבחרים"לאחרונה קניתי קרן ביטקוין ישראלי והיה עמלה של כ 500 ש"ח נראה לי שבאותו הסכום קניתי פעם קרן חוץ והעמלה היתה פחותה בעיקר בגלל שקניתי פחות יחידות זה יכול להיות? או שאם העמלות המרה זה כן יותר יקר?
ממה שאני מכיר אלטשולר טרייד הרחיבו את זה בתחילת 2026 לכל קרנות הנאמנות האקטיביות (ולא רק לקרנות נאמנות של מנהלים נבחרים).כדאי שתדע שאם אתה קונה קרנות של "מנהלי קרנות נבחרים"
אין עמלת קניה/ מכירה בכלל.
מצרף לך את הרשימה מ'אלטשולר טרייד'.
נראה לי שכך זה אצל כולם.
@ה. שלמה - תקן אותי אם אני טועה.
להלן רשימת מנהלי קרנות נאמנות שהתקשרו עם חבר הבורסה בהסכמי הפצה ("מנהלים נבחרים")*:
- אלטשולר שחם ניהול קרנות נאמנות בע"מ
- הראל קרנות נאמנות בע"מ
- מיטב קרנות נאמנות בע"מ
- אי.בי.אי קרנות נאמנות בע"מ
- קסם קרנות נאמנות בע"מ
- ילין לפידות – ניהול קרנות נאמנות בע"מ
- סיגמא קרנות נאמנות בע"מ
- מור קרנות נאמנות בע"מ
- איילון קרנות נאמנות בע"מ
- פורסט קרנות נאמנות בע"מ
- אנליסט אי.אמ.אס ניהול קרנות בנאמנות (1986) בע"מ
- תמיר פישמן קרנות נאמנות בע"מ
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //