חד גדיא

• הוסף לסימניות
כידוע פזמון זה מתייחס לעם ישראל שהוא הגדי הנתון למשיסה ע"י אויביו מבפנים ומבחוץ ברוח ובגשם עד שיבוא הקב"ה ויגאל את עמו במהרה בימינו.
ניסיתי להמחיש את הגדי הבודד בין כל הצללים המאיימים ורק הלבנה מאירה לו.
כל הזכויות- ...יפה מאוד.

קבצים מצורפים

• חד גדיא.jpg
    1.3 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
מיוחד!

• הוסף לסימניות
חולה על העבודות שלך רפול!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איטה מרמורש;1572566:
מדהים! כ"כ מבטא!
זה קצת נראה דיסק.

אני יודע.
שמתי לב לזה אחרי שסיימתי.
מה לעשות? אני לא מושלם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רפי רפי;1572545:
כידוע פזמון זה מתייחס לעם ישראל שהוא הגדי הנתון למשיסה ע"י אויביו מבפנים ומבחוץ ברוח ובגשם עד שיבוא הקב"ה ויגאל את עמו במהרה בימינו.
ניסיתי להמחיש את הגדי הבודד בין כל הצללים המאיימים ורק הלבנה מאירה לו.
כל הזכויות- ...יפה מאוד.

מקסים ממש!
כדאי לנסות להקטין את הירח ולהזיז אותו שמאלה ולמעלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ort;1573180:
מקסים ממש!
כדאי לנסות להקטין את הירח ולהזיז אותו שמאלה ולמעלה.

הייתי מסביר שבעצם הלבנה היא חלק מרכזי בציור כי היא מרמזת לגאולה (והיה אור הלבנה וגו') וגם בא לסמל את עם ישראל שמונים ללבנה ו"עתידים להתחדש כמותה"...
אבל פה זה פורום ציור מקצועי בלבד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רפי רפי;1573197:
הייתי מסביר שבעצם הלבנה היא חלק מרכזי בציור כי היא מרמזת לגאולה (והיה אור הלבנה וגו') וגם בא לסמל את עם ישראל שמונים ללבנה ו"עתידים להתחדש כמותה"...
אבל פה זה פורום ציור מקצועי בלבד.

נכון.. לענ"ד זה עדיין לא יפחית מחשיבותו ומהמסר שלו אם תזיז אותו מהמרכז מעט שמאלה ותקטין טיפה.
ו'אגב'- אתה מצייר מדהים! כיף לראות אשכולות שלך!:)

• הוסף לסימניות
כל כך נוגע ללב!

• הוסף לסימניות
ממחיש ביותר! ומקצועי.
אני ממש אוהבת את הסגנון שלך, מזכיר מאד סדרה פופולרית של סרטים מצויירים בחו"ל.

• הוסף לסימניות
אוירה יפה.
מקצועי ברמה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה