מידע שימושי חד פעמי מאמזון

• הוסף לסימניות
האם משהו יודע אפה אפשר לקנות חד פעמי זול וטוב מאמזון|? שבתי ויום חולי. רגע לפני הגזרות.
דווקא אמזון מאיזה טעם ובגלל המשלוחים וכו׳.
בבקשה מנסיון בלבד.
משהו ליום יום בעיקר - לא משהו מפואר לארועים וכו׳.
מצאתי הרבה אבל אני לא מוצא במחירים טובים. אשמח מאוד לעזרת הציבור בזה.

• הוסף לסימניות
גם אם משהו יודע אם יש בזה בעיות עם המכס עוד לפני שזה נכנס תוקף

• הוסף לסימניות
עוקבת..

• הוסף לסימניות
אף אחד??

• הוסף לסימניות
ברור שאף אחד.
ביקשת דווקא מנסיון ובעיקר ליום יום.
מי קנה עד היום חד פעמי באמזון?
ועוד פשוטים ליום יום?
רק כעת זה נהיה רלוונטי.
אז אם את צ'כה דווקא מנסיון, תיאלצי להמתין לניסוי ותעיה של האחרים.

• הוסף לסימניות
טוב. אז בלי נסיון. וגם לא רק ליום יום.
משהו. תביאו משהו.
משהו ראה משהו טוב לאחרונה?

• הוסף לסימניות
ברוב העולם חד"פ עולה יותר מאשר פה.
ספציפית זה נכון גם לארה"ב.

• הוסף לסימניות
אישית הייתי מאוד שמחה שתרבות החד פעמי תפסק
כן גם בתוך הבית שלי...:rolleyes:
יותר בריא לנו (במאכלים חמים)
יותר בריא לעולם
יותר בריא לנראות;)
סוף סוף מישהו מעז לאמר את זה.
כמי שמתמשת בימות השבוע אך ורק בחד פעמי אני מקוה לחולל מהפכה אצלי בבית.
התחלתי קצת בשינוי ואני מקוה מאד ליישם אותו לעמק.
אני מסתכלת לפעמים באמצע הארוחה על השולחן ונגעלת. אין לי מילה אחרת.
הבזבוז והבל תשחית שקורים אצלי בבית (בכונה מדגישה שלא תגידו שאני שופטת אחרים) מבחינתי יצאו מפרופורציה ואני מאד מקוה שהגזרה תהיה טריגר לשינוי.
אני לא אומרת שהחד פעמי לא מועיל, או שנפסיק להתשמש בו לגמרי, אבל כאמור מבחינתי ההרגלים שלנו מוגזמים.

• הוסף לסימניות
הבזבוז והבל תשחית שקורים אצלי בבית (בכונה מדגישה שלא תגידו שאני שופטת אחרים) מבחינתי יצאו מפרופורציה ואני מאד מקוה שהגזרה תהיה טריגר לשינוי.
אני לא אומרת שהחד פעמי לא מועיל, או שנפסיק להתשמש בו לגמרי, אבל כאמור מבחינתי ההרגלים שלנו מוגזמים.
גם הבלאגן שהם יוצרים..
הלואי וסוף סוף אזכה להשתמש בכלים היפים שלי ליומחול :eek:

• הוסף לסימניות
ומשפחות ברוכות ילדים שמארחות...
ושהולכים לנופש...
זה חוסך לציבור הרבה, למרות החסרונות!

• הוסף לסימניות
למה דוקא אמזון?
אולי איזה ספק סיטונאי טוב איכותי וזול לעשות אצלו הזמנה גדולה
עד שתעבור הממשלה הרעה הזאת
או עד שנתרגל להשתמש באמיתי...

• הוסף לסימניות
לא עניין של תעוזה
פשוט רב האנשים נעזרים מאוד בחד פעמי ולא רואים צורך מיוחד לתמוך במהלך:)

• הוסף לסימניות
מה דוקא אמזון?
אולי איזה ספק סיטונאי טוב איכותי וזול לעשות אצלו הזמנה גדולה
לי אישית נח יותר אמזון מגיע עד המשרד ומשלוח חינם. (לא אוהב שבא עד הבית, מבקשים ממני לרדת בשיא הלחץ או בשעות המנוחה. גם לומר שיש לי קורונה לא עוזר).
אם יש משהו שאת מכירה שאפשר לעשות משלוח או משהו זה גם יכול להיות נהדר.

• הוסף לסימניות
מתוך אתר 'ביזנס':

מלחמת החד”פ: תרצו לייבא חד פעמי במסלול עוקף מס?
רוצים לייבא חד פעמי מוזל, ללא מיסוי בייבוא אישי – בחבילות של פחות מ-75 דולר? | מסתבר שברשות המסים כבר חשבו לפניכם על התרגיל | הרשות מיהרה להודיע כי המס על החד”פ המיובא אישית ימוסה החל מהסנט הראשון
לאה אפרתי 03.11.2021
יבוא אישי | צילום: shutterstock
ייבוא אישי של כלים חד פעמיים יכול היה להיות פתרון מצויין מול הצו שנכנס לתוקפו השבוע, שהעלה את שיעורי מס הקנייה על כלים חד פעמיים למספרים הזויים (ועל הדרך הצטרפו הרשתות והוסיפו מס-יוקר משלהן).
אלא שאם חשבתם להפוך ליבואנים-אישיים וליהנות מהפטור מתשלום מסים על מוצרים ביבוא אישי כפי שנהוג בחבילות של עד 75 דולר, מסתבר כי טעיתם, ובגדול.
ברשות המסים (או נכון יותר, מנסחי הצו, במשרד האוצר) הקדימו את המתחכמים וקבעו כי הפטור הקבוע ממס לא חל על יבוא אישי של כלים חד פעמיים.
לפיכך, בעת יבוא אישי של כלים חד פעמיים, בלי קשר לערכם, ישולמו מלוא המסים החלים עליהם.
כמה חבל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה