- הוסף לסימניות
לעבור כל בוקר ע"י השדה המדהים הזה..
ולשמוע אותו קורא לי..
לא יכולתי לסרב
ולשמוע אותו קורא לי..
לא יכולתי לסרב
נכתב ע"י שרה אשכנזי;n4933883:הקומפוזציה בראשונה אני יודעת..
אבל ברגע האחרון העליתי כי אהבתי אותה למרות זאת..
לא ניסיתי אבל זה יהיה מידי חנוק לטעמי..נכתב ע"י PERLAH;n4933957:ניסית קרופ לאורך?
נכתב ע"י רותי המניק;n4933972:זה מקסים!
מדהים לראות את הגודל של החמניות ביחס לילדה.
ואיך שהיא מדברת איתם..
הדובי מיותר לטעמי
נכתב ע"י ronitg;n4934339:האחרונה (שהיא מריחה את הפרח) היא הטובה ביותר לטעמי - מקסימה ממש!
נכתב ע"י אנוכי;n4934905:התמונה השניה והשלישית - כנראה מרב שמש ( או עיבוד) יצאו עם מן אובך כזה.
נכתב ע"י אנוכי;n4934905:התמונה השניה והשלישית - כנראה מרב שמש ( או עיבוד) יצאו עם מן אובך כזה.
נכתב ע"י לאה 22;n4934950:אני אוהבת מאד את השניה והשלישית ואת הפליר!
פשוט מקסים!
וגם הדובי מוסיף,לטעמי.
נכתב ע"י יצירתית;n4935514:חחח
תפסת לי
כמה אני מתכננת להגיע לשם ולא מספיקה...
מקסים!
נכתב ע"י מתענין באתר;n4935588:תמונות מדהימות!!!!
זה לא שרוף? (אני לא צלמת רק שואלת?)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: Tamar171, נסיך על חלל, T;) ועוד 20 משתמשים23 //