חובבי כרום? מהיום יש torch!!!

• הוסף לסימניות
משתמשים רק בכרום? מהיום תשתמשו בtorch (לפיד)!
torch הוא דפדפן חופשי וייחודי שמציע לכם גלישה רבת עוצמה יחד עם תכונות מובנות בהורדת תקשורת ושיתוף.
דפדפן torch מבוסס על הפלטפורמה הטכנולוגית של כרום, ומשום כך יש בו את כל המעלות של כרום.
עם torch, תוכל לשתף את האתרים שאתם אוהבים, להוריד טורנטים, להאיץ את הורדות ולתפוס מדיה מקוונת - והכל ישירות מהדפדפן.
כל מה שאתה צריך הוא רק במרחק קליק אחד עם torch, עם torch אין צורך יותר להשתמש או להוריד תוכנות וכלים נוספים.
*חיפוש מעולם לא היה זה מהר! לגלוש באינטרנט בקלות עם דפדפן torch. אם ברצונך לתרגם, לחפש או לשתף קישורים ותמונות, כל מה שאתה צריך לעשות הוא פשוט לגרור ולשחרר את הקישור, המילה או תמונה לפינה השמאלית או הימנית, יופיעו אוטומטית משבצות ולגרור למשבצת הרלוונטית. האפשרויות כוללות חיפוש באינטרנט, יוטיוב, ויקיפדיה, חיפוש תמונות, פייסבוק, טוויטר ועוד. אתה יכול גם להוסיף אריחים משלך כדי להתאים את אפשרויות החיפוש שלך.
*הורדת טורנטים מובנית! הורדת טורנטים מובנית בדפדפן של torch מה שהופך אותו לנוח לשימוש ללא צורך להוריד תוכנה נוספת.
*תופסן תקשורת! שמירת קטעי וידאו ומוסיקה בלחיצה אחת על תופסן התקשורת המובנה!
ראית או שמעת קטע, רוצה להוריד אותו למחשב שלך, חוטף התקשורת של torch משולב בדפדפן ותומך במגוון רחב של סוגי קבצים. ולכן ברגע שאתה מוצא את הוידאו או שיר באינטרנט שאתה רוצה לשמור, אתה יכול בקלות לתפוס ולשמור אותו מבלי להשתמש בתוכנות, ממירים או הרחבות חיצוניות.
*מאיץ הורדות מובנה! האצת קצב הורדת הקבצים שלכם עם מאיץ הורדות המשתלב בtorch. המאיץ של torch מוריד את הקבצים שלך במהירות אופטימלית ועובד ישירות מהדפדפן שלך, כך שאתה לא צריך להוריד תוכנה חיצונית.

שווה לנסות, לא תתחרטו!​
מצו"ב צילום מסך​

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    KB 140.3 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
יש מישהו שמשתמש כבר?

ההורדה חסומה למנותבים....

• הוסף לסימניות
גוגל דרייב פתוח בנתיב?, מגה פתוח בנתיב?
אשמח להעלות להנאתכם

• הוסף לסימניות
תודה רבה על השיתוף,
אבל לאלו עם אינטרנט חסום [לא שחלילה אני חושב ששלך פתוח..], לא יהיה כ"כ שימוש בזה לעומת כרום, כי התוספים שם הם של הורדות ושיתוף קבצים וכפייסבוק יוטיוב וכו', כך שבקטע של מהירות ושאר התוספים שיש בכרום, אין עניין מיוחד בדפדפן הזה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1140603:
תודה רבה על השיתוף,
אבל לאלו עם אינטרנט חסום [לא שחלילה אני חושב ששלך פתוח..], לא יהיה כ"כ שימוש בזה לעומת כרום, כי התוספים שם הם של הורדות ושיתוף קבצים וכפייסבוק יוטיוב וכו', כך שבקטע של מהירות ושאר התוספים שיש בכרום, אין עניין מיוחד בדפדפן הזה..
דבר ראשון, יש לי הרמטי רימון למי שמעוניין לדעת :)
דבר שני,זה יעיל גם למשתמשי האינטרנט החסום של נתיב, כגון האצת הורדות, הורדת טורנטים, חיפוש מהיר ברשת (סרגל הצד) שמאפשר חיפוש גוגל, גוגל תרגום ועוד עם אפשרות להתאמה אישית, וגם שיתוף למייל זה לאו דווקא לפייסבוק, למשתמשי אתרוג ורימון זה יכול להועיל הרבה יותר, כגון תפסן התקשורת אפילו באתר כגון 'לדעת' שנראה לי שסגור בנתיב שיש שם קטע וידאו או אודיו שאתם רוצים לשמור בלחיצה אחת קובץ האודיו/וידאו במחשבכם,
בקיצור, תעשו חשבון: זה בעצם כרום+ או כרום מה עדיף?

• הוסף לסימניות
אני בנתיב, פתחו לי, הורדתי,עבד מצוין,
אבל קרס. אני לא מצליחה לפתוח.

• הוסף לסימניות
...

נכתב ע"י רמז;1140620:
אני בנתיב, פתחו לי, הורדתי,עבד מצוין,
אבל קרס. אני לא מצליחה לפתוח.
עבד-נתקע-
מה קרה בדיוק?

• הוסף לסימניות
עבד מצוין, יצאתי מזה ועבדתי על המחשב ואז הגיע הודעה [זה היה סגור] שזה קרס ועכשיו אני לא מצליחה לפתוח.

• הוסף לסימניות
מוזר מאוד... אצלי זה עובד מצוין!
אשמח לדעת האם יש מישהו נוסף שזה לא עובד לו

• הוסף לסימניות
google drive פתוח בנתיב.

• הוסף לסימניות
אני באמצע לעלות... :)

• הוסף לסימניות
מה זה טורנטים?

• הוסף לסימניות
זה נראה אותי עיצוב כמו כרום.
האם זה פיתוח של גוגל? או מישהו אחר שרוכב עליהם?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י itzuvim;1140801:
זה נראה אותי עיצוב כמו כרום.
האם זה פיתוח של גוגל? או מישהו אחר שרוכב עליהם?

ציטוט מויקיפדיה:
כרומיום (אנגלית Chromium) הוא מיזם של חברת גוגל המבוסס על קוד פתוח, שמיועד עבור פיתוח הדפדפן גוגל כרום.
מקור השם כרומיום הוא מהיסוד הכימי כרום. מטרת גוגל כפי שפורסמה בתיעוד הפיתוח היתה, שהשם כרומיום יהיה של מיזם הקוד הפתוח של הדפדפן, ושהוא יהיה האחרון שישתמש בשם הקשור לכרום. בהמשך לקחו מפתחים נוספים את הקוד והסבו אותו לדפדפנים נוספים תחת השם כרום וכן לכאלו בעלי שם שונה כ-Comodo Dragon , Torch, Flock ,SRWare Iron, RockMelt ועוד.
המטרה העיקרית של כרומיום היא, להיות מנהל חלונות עם לשוניות, המהווה מעטפת לאינטרנט. בפיתוח היישום הושם דגש מיוחד כדי ליצור ממשק משתמש מזערי, וכדברי המפתחים "הדפדפן צריך להיות בעל תחושה קלילה (מבחינה קוגניטיבית ופיזית) ומהיר"
התוכנה מופצת ברישיון BSD‏. היא כוללת את כל הרכיבים הכלולים בכרום למעט רכיבים קנייניים (לדוגמה: נגן הפלאש).
קוד המקור של כרומיום מנוהל במערכת Subversion. למיזם יש מערכת משלו להורדת וניהול הקוד בצד הלקוח בשם gclient‏[5].
בקיצור, כרום מבוסס על קוד פתוח שכל אחד יכול להשתמש בו, במקרה שלנו לקחו את כרום ושפרו אותו עם התוספים דלעיל.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש הודעת שגיאה

האם בוינדוס XP זה לא עובד יש מושג למישהו ??

• הוסף לסימניות
אצלי הכל באנגלית
יש אפשרות לעשות את זה בעברית?

• הוסף לסימניות
תודה!!

עובד נפלא

ו...כן, יש לי נתיב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה