חובה להציץ ואשמח לתגובה.ושבוע מתוק

• הוסף לסימניות
שנה טובה:)
לכוווווווווווווולם

קבצים מצורפים

• שנה טובהוואצ.jpg
    KB 435.8 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
ברמה הטכנית, מעט שרוף.

• הוסף לסימניות
חמוד.
נראה שצולם ללא פלש בסביבה לא כל כך טבעית.
היה אפשר קצת " לחמם" את התמונה.

• הוסף לסימניות
אוירה מעניינת ויפה לטעמי

• הוסף לסימניות
יפה מאד!!

רק משהו ברצפה- דורש תיקון..
ישנם קווים במקומות לא נכונים.

• הוסף לסימניות
חמודים!!
המיקום של הילד השני מימין לא נראה טבעי, וגם התאורה שתחתיו
ואם כבר, אני הייתי משנה קומפוזיציה..

רגע, הם אחים, ארבעתם???:eek:

• הוסף לסימניות
אהבתי את הפרצופים...כשם שפרצופיהם שונים..

• הוסף לסימניות
הילדה, הדובדבן שבקצפת...:)
תמונה יפה, הייתי מעמידה את האחים קצת אחרת.
אולי לקרב אותם אותם האחד לשני?

• הוסף לסימניות
התמונה מעניינת.
משום מה הילדים נותנים לי תחושה של ריחוק וקור אחד מהשני.
זה לא נותן לי תחושה של "אחוות אחים"... אלא מעין "ברוגז"... הם גם רחוקים בהעמדה שלהם אחד מהשני, כאילו הם זקוקים כל אחד למרחב משלו.

סתם תחושה שלי...
שנה טובה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה