דרוש מידע חוברות- לימוד נהיגה

• הוסף לסימניות
חוברות של לימוד נהיגה - שנת 2010,
רלוונטי למשהו?
יש למה לשמור?

• הוסף לסימניות
בעקרון לא
היות וכל הזמן יוצא ספרים חדשים ועדכוני תנועה

אני ינסה לברר לך האם בכלל זה עוד תועלתי למישהו
(נדמה לי שצריך ללמוד מספר עדכני אבל אני לא בטוח)

• הוסף לסימניות
בעקרון לא
היות וכל הזמן יוצא ספרים חדשים ועדכוני תנועה

אני ינסה לברר לך האם בכלל זה עוד תועלתי למישהו
(נדמה לי שצריך ללמוד מספר עדכני אבל אני לא בטוח)
עד כמה שאני יודע זה לחלוטין לא רלוונטי. יש תמרורים נוספים ועוד שינויים רבים.

מעבר לכך חשוב לי לעדכן אתכם שהחוברת הכי יעילה ונוחה לקליטה במהירות זו החוברת של "עברתי". הכל שונה שם לגמרי מסגנון החוברות הענתיקות ושיטת ההסברה שבה יעילה ביותר תמציתית וקליטה והכל בכרך אחד.

• הוסף לסימניות
רלוונטי תפרסם למסירה חוברת תאוריה יחטפו (אני עברתי לפני שנה בחוברת של 2009 אין כמעט שינויים!!!)

• הוסף לסימניות
ניתן ללמוד חינם דרך המחשב,
קל פשוט ונח.
באתר - עברתי.
יש גם מבחנים.
תוך 3 ימים סיימתי ועברתי טסט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה