כללי חוברת בפי.די. אף

• הוסף לסימניות
מידי שבוע אני מכינה מקבץ עלונים לפ.שבוע
בעיקרון שיטת העבודה היא: הורדת העלונים, וקיבוצם יחד באקרובט
מספר העמודים: 80
כובד העלון הוא יכול לנוע בין 110-130 מגה בייט
העניין הוא שאני שולחת את הקובץ - בבית הדפוס טוענים שזה קובץ כבד ולוקח הרבה זמן להדפיס אותו.

יש למשהו רעיון איך להוריד את כובד הקובץ
דרך אינדיזיין זה קצת בעיה - כי העלונים בעצם מגיעים כל אחד בגודל אחר (אחד A5 אחד A4)

אשמח אם יש למשהו רעיון איך מורידים את כובד הקובץ?

• הוסף לסימניות
אולי ב-ACROBAT -
REDUCE FILE SIZE

• הוסף לסימניות
מסמך/ הקטנת נפח הקובץ

• הוסף לסימניות
לא מצאתי את האפשרות הזו בעברית
משהו שיש לו עברית, יכול להראות צילום מסך היכן זה נמצא
בעצם, גם באנגלית - צילום מסך אולי יוכל לעזור לי לאתר את המיקום
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
... 123.jpg

• הוסף לסימניות
מעניין. באקרובט 10 שזו הגרסה המתקדמת ביותר בעברית, אין את האפשרות הזו.
האמת, ששם התפריטים שודרגו, והם מופיעים בצורה קצת אחרת. אולי זה מתחבא באיזשהו מקום.

• הוסף לסימניות
מעניין אצלי אין בכלל את הכרטיסיה מסמך
זה מה שיש לי
אולי תגלו לי היכן זה מתחבא

קבצים מצורפים

• הקטנת נפח.PNG
    הקטנת נפח.PNG
    KB 18.8 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
אולי קוראים לזה
שמור בשם
פי די אף מצומצם...

כך זה אצלי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה