חוברת הדרכה לניקון D300s

• הוסף לסימניות
איפה קונים וכמה עולה ספר הדרכה של ניקון D300s?
והאם אתם יודעים על חנות טובה וזולה(יחסית) לציוד צילום באשדוד?

• הוסף לסימניות
מה אתם צריכים לקנות חוץ מהחוברת?
ציוד צילום קונים בחנויות מוכרות ובעלות שם ולא בחנות זולה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיתי;524016:
איפה קונים וכמה עולה ספר הדרכה של ניקון D300s?
והאם אתם יודעים על חנות טובה וזולה(יחסית) לציוד צילום באשדוד?

עם המצלמה מגיע ספר הדרכה למצלמה
ספר עב כרס יש לציין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yossmor2;524017:
מה אתם צריכים לקנות חוץ מהחוברת?
ציוד צילום קונים בחנויות מוכרות ובעלות שם ולא בחנות זולה.
אני צריכה תיק,כרטיס זיכרון ופילטר בינתיים.ואני באמת מחפשת חנות מוכרת ובעלת שם ושואלת אם יש אחת כזו באשדוד.קניתי את המצלמה ולא קיבלתי איתה שום ספר הדרכה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיתי;524139:
אני צריכה תיק,כרטיס זיכרון ופילטר בינתיים.ואני באמת מחפשת חנות מוכרת ובעלת שם ושואלת אם יש אחת כזו באשדוד.קניתי את המצלמה ולא קיבלתי איתה שום ספר הדרכה.

לפני שאת רצה לקנות כרטיסי זיכרון
את צריכה לדעת שלמצלמה יש שני סלוטים של כרטיסים (CF, SD)
ושיש לה וידאו - קחי זאת בחשבון בגודל הכרטיס

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה ההבדל בין שני סוגי הכרטיסים ובאיזה מהם עדיף להשתמש?
איפה גר יוסי מור?

• הוסף לסימניות
יוסי מור גר באלעד.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אז הבנתי שאין אפשרות לרכוש ספר הדרכה בעברית בלי מצלמה.יש כאן במקרה מישהו שיש לו את ספר ההדרכה בעברית למצלמה הזאת ויכול להשאיל או למכור לי אותו?

• הוסף לסימניות
יום רביעי או חמישי שעבר הזמנתי עוד כרטיס מהחנות שכתבתי כאן.
הגיע אתמול- אחרי 5-6 ימים..

8 גיגה של סאנדיסק *200 + מתאם USB ב27 יורו+-.

• הוסף לסימניות
ספר הדרכה בעיברית לניקון d300s

בתל -אביב ניתן להסיג את החוברת , אצל היבואן של ניקון .הדר,ברח אחד העם,או בחנות הצילום פוטו פילים ברחוב אלנבי ,הם מוכרים לכול אחד ,רק המחיר בהתאם,לפני בערך שנתיים קניתי אצל הייבואן הדר ועלה לי משהוא כמו 100 ש"ח.

,

• הוסף לסימניות
מי שקונה מצלמה לא מהייבואן הרישמי ,אזיי הוא לא מקבל ספר ,אני גם לא קיבלתי ספר הדרכה כשקניתי את המצלמה ניקון d700.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י perachd7;526058:
מי שקונה מצלמה לא מהייבואן הרישמי ,אזיי הוא לא מקבל ספר ,אני גם לא קיבלתי ספר הדרכה כשקניתי את המצלמה ניקון d700.

זה נוגד את החוק במדינת ישראל
כשקניתי את הD300 ואת ה300s
התעקשתי שיהיה שם ספר בעברית... והם קנו אחד כזה ושלחו לי הביתה

• הוסף לסימניות
אשריך שהצלחת להוציא מהם ,אני קניתי בחנות קמרה מייה והם טענו שלא מוכרים להם את החוברת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה