חוברת הדרכה לניקון D300s

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י perachd7;526087:
אשריך שהצלחת להוציא מהם ,אני קניתי בחנות קמרה מייה והם טענו שלא מוכרים להם את החוברת.

זה חוק שלכל משיר יהיה הוראות בעברית,
ובטח לא הבעיה של הרוכש מהיכן ישיג המוכר את החוברת......

אולי לא מאוחר להתקשר ולהזכיר להם שקיים כזה חוק.

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להעלות לי או לשלוח לי למייל קישור של הורדה של ספר הוראות לD300 או אם יש D300S?אמרו לי שיש אפשרות להוריד באינטרנט ואני לא מוצאת.

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי לא קיים
עם את גרה באיזור המרכז אני יכול להשאיל לך ספר של D300 שהוא אותו דבר חוץ מהוידאו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י twiti;548104:
למיטב ידיעתי לא קיים
עם את גרה באיזור המרכז אני יכול להשאיל לך ספר של D300 שהוא אותו דבר חוץ מהוידאו

קיים
מישהו סרק בצורה לא חוקית את המדריך והעלה אותו לרשת

ישנם מספר הבדלים בין ה300 ל 300s
לא רק הוידאו...

כנסי לDP
יש המון חומר על הנושא ועל התפעול של המצלמה הזאת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צל99;525468:
יום רביעי או חמישי שעבר הזמנתי עוד כרטיס מהחנות שכתבתי כאן.
הגיע אתמול- אחרי 5-6 ימים..

8 גיגה של סאנדיסק *200 + מתאם USB ב27 יורו+-.

נכתב ע"י צל99;525473:

נחמד שאתה חושב ומשתף אותנו.
שאלת "שאינו יודע לשאול":
האולטרה זה סוג חדש בסדרה?
יש לי בבית סדרות אחרות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה