מצלמה חוברת הוראות הפעלה בעברית Canon Powershot G7 X Mark II?

• הוסף לסימניות
Canon Powershot G7 X Mark II
האם מישהו יודע איך אפשר לקבל את החוברת הוראות בעברית למצלמה הזו?
ברחמים!
זה דחוף לי לפחות כמו שדחוף לך כעת כוס מיץ מנגו קר.
כעת ברצינות. מי עוזר?

• הוסף לסימניות
Canon Powershot G7 X Mark II
האם מישהו יודע איך אפשר לקבל את החוברת הוראות בעברית למצלמה הזו?
ברחמים!
זה דחוף לי לפחות כמו שדחוף לך כעת כוס מיץ מנגו קר.
כעת ברצינות. מי עוזר?
לי יש
אני יכולה להלוות לך
בכיף

• הוסף לסימניות
וואו...
מקסים...
איך זה יכול להגיע אלי?
אולי יותר קל לסרוק ולשלוח באימייל?

• הוסף לסימניות
אני לא צריך מודפס.
אם יש קישור או במייל זה יכל להיות מקסים.

• הוסף לסימניות
יש מדריכים אבל אין בעברית, נראה לי שכאן בארץ החברה שמייבאת את זה תרגמה את זה.

• הוסף לסימניות
גם לי יש בירושלים גאולה
זה 340 עמ'

• הוסף לסימניות
איך אפשר להגיע אליכם?

0527148019

אגב שמה פה גם קישור למשהו חמוד שהזמנתי למצלימה הזו (עדיין לא הגיע) אבל היה נראה לי מגניב לדעת שיש כזה דבר

• הוסף לסימניות
אגב שמה פה גם קישור למשהו חמוד שהזמנתי למצלימה הזו (עדיין לא הגיע) אבל היה נראה לי מגניב לדעת שיש כזה דבר

אלפי תודות.
חיפשתי הרבה זמן כזה דבר, כבר כמעט התייאשתי
באמת תודה!

• הוסף לסימניות
0527148019

נראה מוצלח
מה מתאים לG9?
כמו ה G7III או G7II

• הוסף לסימניות
יש שם כמה דגמים חלק גם לG5
תסתכלו למטה למטה זה נותן קישורים למוצרים דומים

• הוסף לסימניות
זה במקום נרתיק?

• הוסף לסימניות
קניתי עכשיו את המצלמה ולא היה שם חוברת בעברית
למה ???
יש אפשרות להשיג??

• הוסף לסימניות
אין בעברית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה